Newsletter

[:sq] Newsletter, Numri 1, Tetor 2017 Newsletter, Numri 2, Nëntor 2017 Newsletter, Numri 3, Janar 2018 Newsletter, Numri 4, Shkurt 2018 Newsletter, Numri 5, Prill 2018 Newsletter, Numri 6, Maj—Qershor 2018 Newsletter, Numri 7, Shtator – Tetor 2018 Newsletter, Numri 8,  Nëntor 2018 [:en]       Newsletter,NumbRead More…

Njoftim !

Njoftojmë të gjithë studentët kryesisht ata të Fakultetit të Shëndetit Publik dhe Fakultetit të Shkencave Teknike, të marrin pjesë në diskutimin rreth filmave mjedisorë, sipas Programit të hartuar dhe miratuar nga Zyra e Delegacionit Evropian në Shqipëri. Kjo shfaqje organizohet nga Qëndra për Informim e Bashkimit Evropian & Auleda – Agjensia e Zhvillimit Ekonomik Lokal si anRead More…

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 1(një) vend të lirë pune, për punonjësndihmës akademik me karakter mësimor(Laborant), me angazhim me kohë të plotë, si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   QENDRA KËRKIMORE SHKENCORË   1 (një vend i lirë) Personel ndihmës akademik me karakter mësimor (Laborant me arsim tRead More…

[:sq]Takim i përfaqësuesve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë në Parlamentin Bullgar.[:en]Meeting of representatives of “Ismail Qemali” University in Vlora with representatives of the Bulgarian Parliament.[:]

[:sq] Një takim shumë i rëndësishëm dhe I frytshëm u zhvillua midis Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor dhe përfaqësues të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, me Z. Krasimir Bogdanov si dhe parlamentarë nga parti të ndryshme të Bullgarisë. Bogdanov dhe parlamentarët që morrën pjesë në këtë takim, janë grupi i punës në parlamentin Bullgar për miqësinë Bullgari-ShqiRead More…

[:sq]Takimi I zhvilluar në Sofie, Bulgari[:en]Meeting held in Sofia, Bulgaria[:]

[:sq] Një takim mjaft i rëndësishëm u zhvillua në datën 19-10-2017 në Sofie tëBullgarisë ndërmjet Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Universitetit të Teknologjisë Kimike dhe Metalurgjisë të Sofies. Me përfaqësues respiktiv të UV.Prof. Dr. Roland Zisi – Rektor,  PhDEnkelejd A. Mëhilli – Zv. Rektor, Prof.Asoc.Hajdar Kiçaj – Dekan  i Fakultetit të ShkencaveTekRead More…

Njoftim Punësimi

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   DEPARTAMENTI I BIOLOGJISË   Personel akademik me angazhim me kohë të pjesRead More…

NJOFTIM

NJOFTIM! Të dashur maturantë, ju që nuk e keni mbyllur akoma proçesin e regjistrimit, lutemi të kontrolloni kuotat e lira në portal sipas çdo programi studimi dhe të kontaktoni fakultetin për programin ku jeni të interesuar të studioni. Sipas udhëzimit nr. 23, datë 16.10.2017 të Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, “Për disa ndryshime në Udhëzimin nr. 15, datë 19.5.2017,Read More…

Njoftim

Eshte hapur nje date per diplomim, ne 17/10/2017, per studentet e FSHH. Paraqituni ne sekretarite perkatese per me shume info.Read More…

[:sq]Relacion mbi udhëtimin në Clausthal 08-11 Tetor[:en]Report on trip to Clausthal 08-11 October[:]

[:sq]Relacion mbi udhëtimin në Clausthal 08-11 Tetor   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë me përfaqësues Rektorin e Universitetit Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektorin Ph.D. Enkelejd A. Mëhilli  zhvilluan një takim mjaft të rëndësishëm dy ditor pranë Universitetit Clausthal në Gjermani me përfaqësuesit e tyre  kryesisht Pedagog dhe Përgjegjësa Departamenti. Së pariRead More…