Aplikacioni IOS Univlora (iphone, ipad)!!!

Nën kujdesin e rektorit, lancohet aplikacioni i ri i universitetit per pajisjet apple IOS.   – Ky aplikacion i dedikohet te gjithë atyre që kanë interes të informohen ne kohe reale mbi aktivitetet e ndryshme që zhvillon Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Aplikacioni suporton push notification. Në momentin që postohet një lajm i ri në faqen e Universitetit, ju do të njoftoheRead More…

[:sq]VENDIM I SENATIT AKADEMIK[:]

[:sq]NJOFTIM   Ju njoftojmë që: Në bazë të Vendimit të Senatit Akademik nr 94, datë 13.10.2017,është krijuar një adresë të posaçme elektronike për adresimin e ankimimeve dhe shqetësimeve të studentëve dhe stafit akademik në lidhje me shkeljen e standardeve  akademike, procesit të mesimdhënies, etikës akademike, konfliktit të interesit apo çdo shkelje tjetër qRead More…

[:sq]VIDEO PROMOVUESE E UV-ës.[:]

[:sq]NJOFTIM Për herë të parë Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë organizon konkursin për: VIDEON PROMOVUESE TE UV-ës. Konkursi i drejtohet të gjithë studentëve, vecanërisht ata të Degës së Marketingut. Duke përdorur smartphonat tuaj, aparate fotografike dhe mjete të tjera krijoni një video deri në 60 sekonda në të cilen, në mënyre zbavitëse, të këndeshme dhe gaRead More…

[:sq]Takim me Ambasadoren Greke dt.26.10.2017[:en]Meeting with the Greek Ambassador on 26.10.2017[:]

[:sq] Takim me Ambasadoren Greke dt.26.10.2017 Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë Sot, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë,  Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektori P.h.D Enkelejd Mëhilli zhvilluan një takim pune me Ambasadoren Greke, Znj. Eleni Surani, si dhe zv. Ambasadorin z. Grigoris Delavekouras. Fillimisht Rektori i UV prezantoi universitetin si dhe e informoi znj. AmbRead More…

Ceremonia e diplomimit

NJOFTIM Ditën e martë data 31.10.2017 ora 18:00 pranë sallës “RILINDJA” në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë zhvillohet ceremonia e diplomimit.Read More…

Pikët për vlerësimin e kandidatëve për për Specialist (Staf Akademik) me kohë të plotë pranë Qendrës Kërkimore Shkencore

Pikët për vlerësimin e kandidatëve për për Specialist (Staf Akademik)  me kohë të plotë pranë Qendrës Kërkimore Shkencore   Të dhënat Pikë Shkollimi Mesatarja Bachelor   0.5 pikë për çdo 1/10 mbi notën mesatare 8.5 Mesatarja DIND (4 vjet) 0.75 pikë për cdo 1/10 nga nota 8.5 Mesatarja DIND (5 vjet) 1 pikë për cdo 1/10 nga nota 8.5 MesRead More…

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vendin e lirë të punës, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK   QENDRA KËRKIMORE SHKENCORE SHËNDETIT PUBLIK   PersonelRead More…

[:sq]Buletini Shkencor – special edition 2017[:]

[:sq]Buletini Shkencor 2017, Numri Special Ju njoftojmë që është i disponueshëm online numri i ri i Buletinit Shkencor – special edition 2017: 2nd International Scientific Conference “Foreign Languages Studies And Globalization, A Link Between Languages And Culture” The Past, The Present and The Future[:]Read More…

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE   DEPARTAMENTI I EDUKIMIT   Personel akademik me angazhim me koRead More…