njoftime

Suksese dhe mbarësi në këtë vit të ri akademik, të nderuar studentë dhe pedagogë,!

Të nderuar!

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ju uron mirëseardhjen studentëve më të rinj të këtij Universiteti prindërve të tyre si dhe studentëve  ekzistues.
Gjithashtu i uron personelit akademik të UV- së dhe atij administrativ  nje vit sa me të mbarë  dhe të sukseshëm në përmbushjen dhe realizimin e detyrave të tyre.