[:sq]Vizita e Parë Monitoruese për Projektin Erasmus+ CBHE SUCCESS[:en]The First Monitoring Visit for the Erasmus + CBHE Project SUCCESS[:]

[:sq]Në datën 27 korrik 2021, u organizua nga Zyra Kombëtare Erasmus+ Shqipëri, Vizita e Parë Monitoruese për Projektin Erasmus+ CBHE SUCCESS, “Sustainable university-enterprises cooperation for improving graduate employability“. Projekti SUCCESS ku UV është një prej partnerëve, mbështetet nga Programi Erasmus+, e ka për qëllim modernizimin e universiteteve të WBC përmes forcRead More…

[:sq]TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace[:en]TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace[:]

[:sq]TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace Project Opening Conference Friday 30 July 2021 U mbajt më 30 Korrik 2021 online  “Opening Conference” e projektit “Tangram- Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace”, organizuar nga Development Agency of Evia, Greece, partner i projektit TANGRRead More…

[:sq]Projekti TANGRAM-Workshop-i i parë: “Vizioni për të ardhmen. Pritjet negative dhe pozitive si dhe risqet e zhvillimit te turizmit”[:en]The TANGRAM Project -The first workshop: “Future Vision. Negative and positive expectations and fears of tourism development”[:]

[:sq]Projekti TANGRAM Workshop-i i parë me temë: “Vizioni për të ardhmen. Pritjet negative dhe pozitive si dhe risqet e zhvillimit te turizmit” Universiteti “Ismail Qemali” i Vlores, si partner në projektit TANGRAM, “Transnational Parks and Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace” në kuadër të programit ADRION, organizoi me date 22.06.2021, WorkshRead More…

[:sq]Projekti TANGRAM[:en]TANGRAM PROJECT[:]

[:sq]Projekti TANGRAM Takime me autoritet lokale, përgjegjëse të manaxhimit të destinacionit Vlore dhe sipërmarrjet turistike. Në datat 10-12 Maj 2021 grupi i punës së projektit TANGRAM në Universitetin e Vlorës në kuadër të implementimit të paketës së dytë të punës “Local Goverment Lab” organizoi disa takime me aktorët lokal të qytetit te Vlore të cilët do të jaRead More…

[:sq]Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm përmes projektit TANGRAM me pjesëmarrje në workshop-e!![:en]Green and sustainable development through the TANGRAM project with participatory workshops!![:]

[:sq]Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm përmes projektit TANGRAM me pjesëmarrje në workshop-e!!   TANGRAM -Projekt   University “Ismail Qemali” of Vlora  është një prej partnerëve të projektit  TANGRAM[1] me akronim   Transnational Parks and Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace të financuar nga programi ADRION. Projekti, filloi implemeRead More…

[:sq]Zhvillimi i qëndrueshem i turizmit përmes projektit TANGRAM[:en]INFO CARD | PARTECIPATORY LABS AND TANGRAM TRANSNATIONAL NETWORK  [:]

[:sq]Zhvillimi i qëndrueshem i turizmit përmes projektit TANGRAM INFO CARD | PARTECIPATORY LABS AND TANGRAM TRANSNATIONAL NETWORK   PJESËMARRJA NË WORKSHOP-E Pjesëmarrja në workshop-e ka si qëllim të përfshijë të gjithë  aktorët lokale të “Qarkut  Vlorë” si një “pjesë aktive” me qëllim identifikimin e propozimeve, veprimeve, aktiviteteve dhe treguesve për tëRead More…

[:sq]Programi “Flexible Startup Support” mbërrin ne Vlorë.[:]

[:sq]Programi “Flexible Startup Support” mbërrin ne Vlorë. Inkubatori I biznesit “Oficina” do të fillojë së shpejti programin kombëtar ne mbështetje të startupe-ve dhe projekteve innovative në qarkun e Vlorës. Ditën e enjte dhe ora 17:30 organizohet nje takim on-line rreth 20 minuta për informim. Studentët të cilët dëshirojn të marrin pjesë mund të regjistrohen tek linkRead More…

Albanian NEO Monitoring visit feedback to the project KNOWHUB

[:sq]  Albanian NEO Monitoring visit feedback to the project KNOWHUB   Dear Mr. Jovanovski, As part of the Agency’s on-going monitoring of Erasmus+ CBHE projects, the National Erasmus+ Office in Albania represented by Ms Ada Rama carried out a field monitoring visit at your institution to project ‘Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation anRead More…

[:sq]SC Meeting te projektit TANGRAM te mbajtur me 24 Mars 2021[:en]24 March 2021 SC Meeting of project “Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace” (TANGRAM).[:]

[:sq]U mbajt më 24 Mars 2021 SC Meeting i projektit Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace” (TANGRAM). Objektivi i përgjithshëm i projektit është krijimi dhe promovimi i emrit të markës ADRION në turizëm për të promovuar një vlerë të qëndrueshme dhe për të integruar në ofertën turistike Parqet si burime të fshehura të një sisRead More…