Java Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së, ku morën pjesë staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE dhe jo vetëm, pjesë e axhendës së miratuar ishte pjesëmarrja aktive dhe angazhimi i studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, në të gjitha sesionet e eventit. Studentët e programeve të ndryshme të Read More…

Dita e tretë e Javës Ndërkombëtare të Stafit në UV

Vijon në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Java Ndërkombëtare e Stafit. Në ditën e tretë të këtij aktiviteti, datë 07. 06. 2022,  profesorët e ardhur nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE, në respektim të kalendarit të miratuar, ishin në rolin e lektorit nëpër fakultetet e UV. Studentët e programeve të ndryshme të studimit në fakultete ndoqën me Read More…

Bursa për student Erasmus+ në Akademinë Navale Mircea Cel Batran ( Mircea Cel Batran Naval Academy ) në Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Akademinë Navale Mircea Cel Batran ( Mircea Cel Batran Naval Academy ) në Rumani . Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Akademinë Navale Mircea Cel Batran (Mircea Cel Batran Naval Academy) në Rumani në kuadër të Programit Erasmus+ pëRead More…

Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë

Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë të  eventit ku morën pjesë staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE. Ndërkombëtarizimi përmes projekteve E+ CBHE ishte në fokus të prezantimeve të referuara nga përfaqësuesit e shteteve respektive, të cilët u ndalën më konkretisht në rrugëtimin që kanë përshkruarRead More…

Aktivitet Promocional – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë Universiteti Ismail Qemali, vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Ne u detyrohemi femijëve tanë për cdo gjë duke ju dhënë një jetë pa dhunë dhe frikë, një jetë me buzeqeshje, fat, mbarësi dhe dashurRead More…

Java Ndërkombëtare e Personelit pranë UV

Nisi këtë të hënë Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së, eventi i cili do të mirëpresë nga data 06-10 Qershor 2022 staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE me të cilat UV ka bashkuar forcat përmes Marrëveshjeve Ndër-Institucionale ndër vite, si dhe IAL të tjera me të cilat UV kërkon të ndërtojë bashkëpunime në të ardhmeRead More…

U organizua me 3 Qershor 2022 nga Universiteti “Ismail Qemali” i Vlores, Workshopi i katërt i Projektit TANGRAM

U organizua me 3 Qershor 2022 nga Universiteti “Ismail Qemali” i Vlores, Workshopi i katërt i Projektit TANGRAM me teme: “Identifikimi i aktorëve përgjegjës, kohës së realizimit, si dhe burimeve të financimit lidhur me aktivitetet e Draft Planit të Fizibilitetit (Feasibility Plan) të dizenjuar për zonat e mbrojtura të Qarkut Vlorë” Pjesëmarrja në Workshop kishte si qëlRead More…

Takim në kuadër të projekit KNOW-HUB

Në kuadër të projektit Know-Hub i financuar nga programi Erasmus + CBHE, me Project Number 610093-EPP-1-2019-1-AT-EPPKA2-CBHE-JP “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity” u zhvillua në datat 16 me 18 Maj 2022 takimi i rradhës (Bootcamp and Study Visit) në të cilën morrën pjesë anëtarë të grupit të punës. Gjatë aktiviRead More…

Bursa Erasmus + për Student në Universitetin e studimeve të Bergamo, Itali

ERASMUS+ HIGHER EDUCATION STUDENTS MOBILITY – KEY ACTION 107 – International Credit Mobility Project – 2019-1-IT02-KA107-061514   Call for Applications Student Mobility for Studies Academic Year 2022-23 (First semester)   Art. 1. Purpose of the Call and General Regulations 1.1 This call regulates the application procedure for student mobility in the framework of the Erasmus+ InternatRead More…

Bursa Erasmus + mësimdhënie në Pavol Jozef Safarik në Kosice, Sllovaki.

Thirrje për mobilitete mësimdhënie në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA 107 International Credit Mobility në Pavol Jozef Safarik në Kosice, Sllovaki. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Pavol Jozef Safarik në Kosice, Sllovaki në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton stafin e UV-së të aplikojë për mobilitet Read More…