Njoftim punesimi Personel ndihmësakademik me karakter administrativ

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.56 datë 29.06.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel ndihmësakademik me karakter administrativ “Përgjegjës i Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Vlerësimit Institucional” pranë Drejtorisë sëRead More…

CALL FOR IDEAS

CALL FOR IDEAS Launched by the University “ Ismail Qemali” of Vlora, to select 25 young people (18-35 years old) in order to develop their business idea (start-up) Accompanying path in Business creation in agrifood sector  Introduction This initiative is launched in the frame of TTO4food project (Enhancement of knowledge transfer in the food sector strengthening technological transfer ofRead More…

Promovim i Librit “Arbëreshët – midis realitetit dhe mitit” në ambientet e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë

Libri “Arbëreshët – midis realitetit dhe mitit” me autor ish deputetin e Vlorës,  Fatmir Toçi,  u promovua këtë të enjte në ambientet e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Të pranishëm në ceremoninë e përurimit akademikë, historianë, njerëz të letrave, përfaqësues të pushtetit lokal, intelektualë, studentë dhe dashamirës të librit. Read More…

Bursa për studentë Erasmus +në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi, në kuadër të Programit “Erasmus+” për kRead More…

Bashkëpunim dhe binjakëzim me Universitetin “ST. Kliment OHRIDSKI”, Bitola, Maqedoni e Veriut

Në kuadër të bashkëpunimit dhe binjakëzimit me universitetet e tjera, Rektori, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar dhe nga drejtorja e Zyrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve, Rezarta Sinanaliaj, priti këtë të mërkurë në zyrën e tij, Rektorin e universitetit “ST. Kliment OHRIDSKI”, Bitola, Maqedoni e Veriut, Prof. Dr. Sasho Korunovski. Vizita erdhi me këRead More…

Workshopi i pestë të projektit TANGRAM

Workshopi i pestë të projektit TANGRAM u organizua më 10 Qershor 2022 nga Universiteti “Ismail Qemali” i Vlores, në Qëndrën e vizitorëve “Parku Kombëtar LLogara” me temë:  “Diskutimi final me aktorët local i Draft Planit të Fizibilitetit (Feasibility Plan) të dizenjuar për zonat e mbrojtura të Qarkut Vlorë” Pjesëmarrja në ketë Workshop kishte si qëllim diskutiRead More…

Ftesë për pjesëmarrje në edicionin e 5-të të Shkollës Verore Ndërkombëtare BIM në Iasi, Rumani

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Shërbimeve të Ndërtimit pranë Universitetit Teknik “Gheorghe Asachi” të IASI në Rumani në bashkëpunim me Fakultetin e Artitekturës “G.M.Cantakuzino” Iași në partneritet me Fondacionin Universitar “Gheorghe Asachi” Iasi organizojnë më 11-22 Korrik 2022 edicionin e 5-të të Shkollës Verore Ndërkombëtare BIM (Building Information ModelRead More…

Bursa për student Erasmus + në Universitetin Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni.

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Jan Kohanovski në Kielce në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithRead More…