njoftime seminare

Universiteti “Ismail Qemali” dhe Botimet Toena organizojnë promovimin e librit “Arbëreshët”

Universiteti “Ismail Qemali” dhe Botimet Toena organizojnë promovimin e librit

Arbëreshët

Midis Realitetit Dhe Mitit 

Vështrim i shkurtër historiko – kulturor

të autorit

Fatmir Toçi

________________________

e enjte, 16 qershor 2022, ora 10:30

Salla “Rilindja” e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë