Takim i Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi me Ministrin e Drejtësisë  Z. Ulsi Manja.

Rektori i universitetit “Ismail Qemali” të Vlorës, Prof. Dr. Roland Zisi,  priti në zyrën e tij Ministrin e Drejtësisë  Z. Ulsi Manja. Vizita e Z. Manja në universitetin e Vlorës lidhet veçanërisht  me faktin se krahas funksioneve të rëndësishme që ka ushtruar edhe më herët në sistemin e drejtësisë, për 10 vite me radhë, Z. Manja  ka shërbyer si pedagog i të DrejRead More…

Njoftim: Leksion i hapur

Leksion i hapur me temë: “Sfidat e Gjyqësorit në Shqipëri dhe Lufta Kundër Korrupsionit” E Premte, Datë 01 Prill 2022, ora: 12.30 Vendi Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë   Read More…

Konferenca e 11-të Ndërkombëtare Rinore e ASECU-t dhe Shkolla Verore

Konferenca e 11-të Ndërkombëtare Rinore e ASECU-t dhe Shkolla Verore “Roli i Ekonomisë dhe Menaxhimit Global në Procesin e Transformimit në Zhvillimin e Qendrueshëm” Fakulteti i Ekonomisë dhe Menaxhimit të Universitetit Sllovak të Bujqësisë në Nitra dhe Bordi i Rinisë ASECU, do të organizojnë konferencën e 11-të ndërkombëtare Rinore dhe Shkollën Verore me tematikë: Read More…

Takim pune për projektin Know-Hub

Në vijim të punës për implementimin e projektit “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity – Lidhja e universiteteve dhe partnere te trete për të nxitur inovacionin rajonal dhe veprimtarinë sipërmarrëse – KnowHub”, me Project Number 610093-EPP-1-2019-1-AT-EPPKA2-CBHE-JP, në datën 18 Mars pranë Qendrës Kërkimore ShkencoRead More…

Konkursi i 14-të mbi financimin e kërkimit të disertacionit të studentëve të diplomuar prej SECC

Këshilli Studentor dhe i Karrierës së Hershme (SECC) i Shoqatës për Kërkim dhe Zhvillim të fëmijëve (SRCD) ka hapur aplikimet për konkursin e tij të 14-të mbi financimin e kërkimit të disertacionit të studentëve të diplomuar. Ky çmimi prej deri më ​$2,000 USD i jepet studentëve të doktoraturës për propozime kërkimore, të cilët shfaqin potencial të fortë për të koRead More…