njoftime Thirrje

Konkursi i 14-të mbi financimin e kërkimit të disertacionit të studentëve të diplomuar prej SECC

Këshilli Studentor dhe i Karrierës së Hershme (SECC) i Shoqatës për Kërkim dhe Zhvillim të fëmijëve (SRCD) ka hapur aplikimet për konkursin e tij të 14-të mbi financimin e kërkimit të disertacionit të studentëve të diplomuar.

Ky çmimi prej deri më ​$2,000 USD i jepet studentëve të doktoraturës për propozime kërkimore, të cilët shfaqin potencial të fortë për të kontribuar në fushën e zhvillimit të fëmijëve.

Afati i fundit I aplikimit është deri më 1 maj 2022 deri në orën 23:59 ET.

Vendimet për çmimin do të merren deri më 31 gusht 2022.

Informacion të detajuar mbi aplikimin e gjeni në linkun:

https://www.srcd.org/professional-advancement/awards-grants/secc-dissertation-research-funding-awards