njoftime

Njoftim: Leksion i hapur

Leksion i hapur me temë:

“Sfidat e Gjyqësorit në Shqipëri dhe Lufta Kundër Korrupsionit”

E Premte, Datë 01 Prill 2022, ora: 12.30

Vendi Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë