PROGRAMI I BURSAVE RUMUNE VITI AKADEMIK 2022-2023

Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanië njofton për ofrimin e bursave për vitin akademik 2022-2023, për qytetarët nga vendet jo anëtare të BE-së. Aplikimet mund të bëhen online ndërmjet 20 dhjetorit 2021 dhe 15 marsit 2022, ndërsa rezultatet e përzgjedhjes do të shpallen më 15 korrik 2022, nga pala rumune. Pas përzgjedhjes do të kërkohen formalitete shtesë, të tilla si marrjaRead More…

Gëzuar Festat e Fundvitit! Gëzuar 2022!

Muaji Dhjetor, muaji i Festave, muaji ku secili nga ne vrapon, qesh dhe mendon për të qëndruar pranë njerëzve të afërt, sepse në këtë muaj të ftohtë të gjitha rrugët të çojnë në shtëpi, por ne dëshirojmë të jemi pranë jush, me kartolinën tonë, për të realizuar një vizitë dashurie në këto ditë malli që na japin kurajon e së tashmes dhe shpresën e së ardhmes! Read More…

“Konferenca e parë Ndërkombëtare e Projektit TANGRAM“

1st International Conference of Tangram Project “Sustainable tourism development of Adrion Area oriented toward parks and gardens related to natural and cultural heritage.”   U mbajt më 20 Dhjetor 2021 në Universitetin “Ismail Qemali“ të Vlorës “Konferenca e parë Ndërkombëtare e Projektit TANGRAM“ me temë: Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm për zonën e Adrionit iRead More…

Personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme pranë Departamentit të Financës dhe Kontabilitetit

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 155, datë 21.12.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, i kategorisë “lektorë” dhe 2(dy) personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, të kategorisë “asRead More…

Personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme pranë Departamentit të Biznesit

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 156, datë 21.12.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, pranë Departamentit të Biznesit, Fakulteti i Ekonomisë, për mbulimin e lëndëve të manaxhimit që zhvillohRead More…

“Dita Kombëtare Informuese Erasmus+” 21 Dhjetor 2021

Zyra Kombëtare Erasmus+ do të organizojë më datë 21 Dhjetor 2021 aktivitetin online “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+” për të promovuar programin e ri Erasmus+ 2021-2027 dhe Thirrjet e reja për aplikime. Takimi do të informojë audiencën online për mundësitë që programi Erasmus+ ofron për universitetet dhe studentët tanë. Dita informuese do të ndahet në dy pjesRead More…

Zhvillohet konferenca “Third International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology (NRA – CSIT)”.

Më datë 17-18 Dhjetor 2021, u zhvillua konferenca “Third International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology (NRA – CSIT)”. Kjo konferencë u organizua nga Departamenti i Shkëncave Kompjuterike në bashkëpunim me Departamentin e Matematikës, Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. QëRead More…

 Aplikim për bursa nga OeAD për vitin 2022/23 – open calls

Tani mund të aplikoni për programe të shumta bursash nga OeAD. Aplikimet për programet, si Ernst Mach-weltweit, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantë nga e gjithë bota, ndërsa CEEPUS dhe programet dypalëshe të veprimit janë të kufizuara sipas rajoneve. Bursa Marietta Blau, aplikimi për të cilën është i hapur gjithashtu për aplikantë nga e gjRead More…

Thirrje per pjesëmarrje në Kongresin Ndërkombëtar Studentor në Universitetin Maltepe

Shkencat Humane dhe Sociale pranë Universitetit Maltepe në Turqi ftojnë studentët e ciklit të I dhe të II si dhe studentë të diplomuar për të dërguar abstraktet e tyre për Kongresin e 9-të Ndërkombëtar Studentor nën titullin “Kongresi Ndërkombëtar Studentor i Universitetit Maltepe për Shkenca Humane dhe Shkenca Sociale (HUMSOS)” i cili do të mbahet online më 02 -04 qershor 202Read More…

Shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang organizuar nga Universiteti i Vjenës

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2022” do të mbahet nga data 16 korrik deri më 13 gusht 2022. Programi katërjavor ofron kurse cilësore të Austrian Arbitration Academy paradite dhe kurse gjermaRead More…