[:sq]Bursa Erasmus + studimi për studentë në Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për Read More…

[:sq]Projekti TANGRAM-Workshop-i i parë: “Vizioni për të ardhmen. Pritjet negative dhe pozitive si dhe risqet e zhvillimit te turizmit”[:en]The TANGRAM Project -The first workshop: “Future Vision. Negative and positive expectations and fears of tourism development”[:]

[:sq]Projekti TANGRAM Workshop-i i parë me temë: “Vizioni për të ardhmen. Pritjet negative dhe pozitive si dhe risqet e zhvillimit te turizmit” Universiteti “Ismail Qemali” i Vlores, si partner në projektit TANGRAM, “Transnational Parks and Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace” në kuadër të programit ADRION, organizoi me date 22.06.2021, WorkshRead More…

[:sq]Konferenca e 10-të Ndërkombëtare ASECU dhe Shkolla Verore[:]

[:sq]Konferenca e 10-të Ndërkombëtare ASECU dhe Shkolla Verore “Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme në SEECs dhe Rajonin e Detit të Zi” Fakulteti i Ekonomisë dhe Administrimit të Biznesit – Iasi, Universiteti “Alexandru Ioan Cuza” në Iasi, Shoqata e Studentëve të Universiteteve Ekonomike të Evropës Jugore dhe Lindore dhe Rajonit të Detit të Zi (Rinia ASECU) organizRead More…

[:sq]​Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani[:]

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani Universiteti Perëndimor i Timishoaras (​West University of Timisoara) në Rumani, po organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021, i cili synon t’u ofrojë studentëve Bachelor dhe Master mundësinë për të marrë pjesë në një program studimi / tRead More…

[:sq]Gjuha italiane për të huajt[:en]Summer School Italian – Online 2021 Torino 30th June – 22nd July 2021 2nd edition[:]

[:sq]Universiteti i Torinos ofron një mundësi shumë të mirë për të mësuar dhe rifreskuar gjuhën italiane nëpërmjet shkollës së saj verore. Duke qenë se shëndeti i studentëve është prioritet, për shkak të COVID-19, ky universitet ka vendosur që të zëvendësojë shkollën verore “Italishtja, Arti dhe Kultura 2021” me një edicion të titulluar: “Shkolla Verore ItalishRead More…

[:sq]Instituti Konfuci-UT, ka nisur regjistrimet për një program veror kushtuar gjuhës dhe kulturës kineze për të gjithë të interesuarit[:]

[:sq]Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). QëllRead More…

[:sq]Mirëmbajtës” në Sektorin e Shërbimeve, pranë Drejtorisë së Shërbimeve Mbështetëse[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës personel administrativ në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: “Mirëmbajtës” në Sektorin e Shërbimeve, pranë Drejtorisë së Shërbimeve Mbështetëse Përshkrimi përgjithësues i punës për pozicionin si më sipër është: Mirëmban ambjentet mësimore Read More…

[:sq]UV mirëpret Prof. Dr. Ioan Vasile ABRUDAN, Rektor i Universiteti të Transilvanisë në Brasov, Rumani. [:]

[:sq]Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” pati kënaqësinë të priste në një vizitë pune 1 javore Rektorin e Universitetit të Transilvanisë në Brasov (UTB), Rumani Prof. Dr. Ioan Vasile Abrudan me të cilin UV ka bashkëpunim qysh prej vitit 2017 në kuadër të Programit Erasmus+ KA1. Profesori i nderuar u mirëprit prej Rektorit të UV-së Prof.Dr Roland Zisi. Gjatë këtij takimi Read More…

[:sq]Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global[:]

[:sq]Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global Universiteti i Shëndetit Global ofron më shumë se 20 programe çertifikimesh online, të cilat zhvillojnë dhe brumosin liderët e tanishëm dhe të adhshëm të shëndetit global. Çertifikatat përfshijnë kurse me shkrim dhe diskutime të regjistruara në panel, të cilat janë të disponueshme për t’u shqyrtuar në internRead More…

[:sq]Kurse të reja verore nga Universiteti i Padovës në Itali[:]

[:sq]Kurse të reja verore nga Universiteti i Padovës në Itali  ​Universiteti i Padovës ka pasuruar lëndët për semestrin verë 2021 me 3 (tre) kurse të reja për kulturën dhe historinë italiane. Këto kurse fokusohen në një periudhë specifike të historisë italiane dhe kanë për qëllim prezantimin e historisë, shoqërisë dhe kulturës italiane te studentët. Kurset do të pRead More…