njoftime Thirrje

Instituti Konfuci-UT, ka nisur regjistrimet për një program veror kushtuar gjuhës dhe kulturës kineze për të gjithë të interesuarit

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). Qëllimi i Institutit Konfuci-UT është promovimi i gjuhës dhe kulturës kineze. Ky Institut ofron mundësin që sudentët e interesuar të mësojnë gjuhën kineze pranë tij.

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës ofron:

Program veror  për nivelet fillestare HSK 1 dhe HSK 2 të mësimit të gjuhës kinez, për të gjithë të interesuarit. Më poshtë do të gjeni dhe njoftimin për publikim dhe gjithashtu dhe linkun për regjistrim.

Ju njoftojmë që sot datë 14/06/2021- 30/06/2021 hapen regjistrimet për “Programin Veror 2021”. Në këtë program veror ofrohen nivelet HSK 1 dhe HSK 2, të cilat do të zhvillohen online përmes platformës ZOOM. Regjistrimi kryhet online në faqen tonë www.ciut.edu.al  ose mund të klikoni në linkun këtu: https://docs.google.com/forms/d/1TV-J-X8tur10Hk3ROuv4elyX5JbYBHPLDudnY9YePx0/viewform?edit_requested=true