[:sq]Bursa Erasmus+ për mësimdhënie në Universitetin Europian Juglindor (South East European University) në Maqedoninë e Veriut[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete mësimdhënieje në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Europian Juglindor (South East European University) në Maqedoninë e Veriut. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Europian Juglindor (South East European University) hap thirrjen për mobilitet mësimdRead More…

[:sq] Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT)[:en]International Student Week in Timisoara (ISWinT)[:]

[:sq] Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT) Në periudhën 19-25 Korrik 2021 organizohet edicioni i 28-të i Javës ndërkombëtare të studentëve (ISWinT), me mbështejen e organizatës së studentëve Liga AC dhe Universitetit Politeknik të Timishoarës  (The Polytechnic University of Timisoara). Aktiviteti është një festival arsimor ndërkulturor, i cili inkurajon zhvillimin Read More…

[:sq]Konferenca e 8-të Shkencore “Scientific Challenges for Sustainable Development 21” do të zhvendoset në datën 2 Korrik ( E premte).[:en]the 8th Scientific Conference “Scientific Challenges for Sustainable Development 21”, will be postponed to July 2 (Friday)[:]

[:sq]Të nderuar autorë, Për arsye teknike, Konferenca e 8-të Shkencore “Scientific Challenges for Sustainable Development 21” do të zhvendoset në datën 2 Korrik ( E premte). Afati i dorëzimit të punimeve të plota është 25 Qershor. Me respekt, Këshilli Organizativ SCfSD21 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dear authors, Due to some technical issueRead More…

[:sq]Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”[:]

[:sq]Më datë 09. 06. 2021, Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë  në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”. Qëllimi i trajnimit është rritja e përfshirjes së personelit akademik në proceset e sigurimin të brendshëm të cilësisë në UV, si njRead More…

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani Universiteti Perëndimor i Timishoarës në Rumani (West University of Timisoara) organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 Gusht – 12 Shtator 2021. Aktiviteti multi dhe ndër disiplinor synon tu ofrojë studentëve të programit Bachelor dhe Master mundësinë e pjesRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + studimi në  Universitetin  Jan Koçanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  Jan Koçanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Jan Koçanovski në Kielce, Poloni hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të ProgRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për trajnim në kuadër të Projektit “Hybrid Education 4 Youth Workers” në Timisoara të Rumanisë[:en]Call for training mobility within the Hybrid Education 4 Youth Workers Project in Timisoara, Romania[:]

[:sq]Thirrje për trajnim në kuadër të Projektit “Hybrid Education 4 Youth Workers” në Timisoara të Rumanisë Në kuadër të projektit “Hybrid Education 4 Youth Workers” nën Erasmus+ KA1 Youth Workers initiative, ku Universiteti i Vlorës është partner projekti, organizohet më 25.06.2021-01.07.2021 në Timisoara të Rumanisë trajnimi mbi sipërmarrjen, ku do të marrin pjesRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për student në Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Klagenfurt (The University of Klagenfurt) në Austri hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të PrRead More…

[:sq]Konkurs “Krijim i video promovuese për Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë”[:]

[:sq]Konkurs për videon më të mirë Universiteti i Vlorës fton të gjithë studentët e apasionuar pas fotografisë dhe videove të krijojnë një video promovuese për Universitetin e Vlorës. Kriteret: Video duhet të pasqyrojë të 4-t fakultetet e UV Video duhet të pasqyrojë jetën studentore. Kohëzgjatja 5 – 7 minuta Do të ketë 2 fitues me nga 20.000 lekë secili. Read More…