njoftime

Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global

Çertifikata online nga Universiteti i Shëndetit Global

Universiteti i Shëndetit Global ofron më shumë se 20 programe çertifikimesh online, të cilat zhvillojnë dhe brumosin liderët e tanishëm dhe të adhshëm të shëndetit global.

Çertifikatat përfshijnë kurse me shkrim dhe diskutime të regjistruara në panel, të cilat janë të disponueshme për t’u shqyrtuar në internet. Për të hyrë në materialin e kursit falas, thjesht klikoni në temat e çertifikatës që janë me interes për ju.

Më shumë informacion mbi larmishmërinë e çertifikatave dhe mënyrës së regjistrimit gjenden në linkun e mëposhtëm:

http://www.uniteforsight.org/global-health-university/certificate-programs