[:sq] Bursa në Universitetin e Klagenfurt, të ofruara nga Agjencia e Austrisë për Arsimin dhe Ndërkombëtarizimin, (OeAD)[:]

[:sq]Bursat ofrohen për programet e studimeve të ciklit të II në fushat e mëposhtme: Master në Matematikë; Master në Inxhinieri dhe Studimet e Lojërave (Gaming); Master në Informatikë; Master në Menaxhimin e Informacionit; Master në Inxhinierinë e Informacionit dhe Komunikimit (ICE): Dega e Studimit Sisteme Autonome dhe Robotikë; Dega e Studimit RrjeteRead More…

[:sq]NJOFTIM – Buletini Shkencor – Aplikim për artikuj shkencor[:]

[:sq]Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencorë për numrin 4, Vellimi 2 – 2021 i Buletinit Shkencor.  Artikujt duhet të dërgohen në adresen email  publikime@univlora.edu.al  Afati i fundit për aplikim është data 30.06.2021 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor[1] i UV-së.   ——————————————————–Read More…

[:sq] Shkolla Verore Ndërkombëtare USEK[:en]USEK has launched its International Summer School in July 2021[:]

[:sq]Programi i Shkollës  Verore Ndërkombëtare USEK është një program emocionues i krijuar për studentë ndërkombëtarë. Programi synon t’u japë studentëve të interesuar një mundësi për të zbuluar Libanin nga një këndvështrim më i gjerë dhe më i thellë. Ky program në internet kombinon kurse interesante dhe aktivitete sociale, të cilat janë një portë për kulturëRead More…

Trajnim i studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të projektit “Debating Economics” me mbështetjen e Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF)

Në datën 26 maj, 2021, ekspertë të Junior Achievement of Albania trajnuan studentë të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të projektit “Debating Economics” me mbështetjen e Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF). Ai përfshin disa universitete dhe do të kulmojë me një debat final mes më të mirëve. Trajnime të tilla synojnë të ndërtojnë një kultuRead More…

UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.

UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, mirëpriti më 24 maj 2021 Z. Codruț Abdi,  staf administrativ në Universitetin e Transilvanisë të Brasovit në Rumani për të realizuar shkëmbimin e tij në kuadër të programin Erasmus + në Drejtorinë e Komunikimit dhe Burimeve NjerëzorRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për student në Universitetin Opole në Poloni (University of Opole).[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Opole në Poloni (University of Opole). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Opole në Poloni (University of Opole) hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponenRead More…

[:sq]Bursa Erasmus+ për student në Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti) hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+Read More…

[:sq]Nënshkruhet marrëveshje midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, përfaqësuar nga Rektor i Universititet Prof. Dr. Roland Zisi dhe Kryetari i Akademisë së Shkencave Prof. Skënder Gjinushi nënshkruan në datë 24. 05. 2021 marrëveshjen e bashkëpunimit mes dy institucioneve. Në këtë takim Kryetari i Akademisë së Shkencave shoqërohej nga Akademik Shaban Sinani dRead More…

[:sq]Projekti TANGRAM[:en]TANGRAM PROJECT[:]

[:sq]Projekti TANGRAM Takime me autoritet lokale, përgjegjëse të manaxhimit të destinacionit Vlore dhe sipërmarrjet turistike. Në datat 10-12 Maj 2021 grupi i punës së projektit TANGRAM në Universitetin e Vlorës në kuadër të implementimit të paketës së dytë të punës “Local Goverment Lab” organizoi disa takime me aktorët lokal të qytetit te Vlore të cilët do të jaRead More…