Shkolla Verore Ndërkombëtare USEK

njoftime

Programi i Shkollës  Verore Ndërkombëtare USEK është një program emocionues i krijuar për studentë ndërkombëtarë.

Programi synon t’u japë studentëve të interesuar një mundësi për të zbuluar Libanin nga një këndvështrim më i gjerë dhe më i thellë.

Ky program në internet kombinon kurse interesante dhe aktivitete sociale, të cilat janë një portë për kulturën libaneze dhe rajonin e Lindjes së Mesme.

Studentët, në mbi 4 javë, do të jenë në gjendje të përfitojnë nga një përvojë unike ndërkombëtare.

Për tu regjistruar vizitoni linku:

https://s.usek.edu.lb/wf/forms/uclc3.aspx?pid=UCLC2&rpid=-36103

Informacion më të detajuar mbi këtë thirrje e gjeni:

https://www.usek.edu.lb/academics/uclc/courses/summer-school