UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.

Aktivitete njoftime

UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.

 

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, mirëpriti më 24 maj 2021 Z. Codruț Abdi,  staf administrativ në Universitetin e Transilvanisë të Brasovit në Rumani për të realizuar shkëmbimin e tij në kuadër të programin Erasmus + në Drejtorinë e Komunikimit dhe Burimeve Njerëzore në Universitetin e Vlorës.

I urojmë kolegut të nderuar qëndrim të mbarë në UV dhe në qytetin e Vlorës!