[:sq]THIRRJE ASECU[:]

[:sq]THIRRJE ASECU ASECU shpall një thirrje të veçantë për numrin e revistës SEEJE (South-Eastern Europe Journal of Economics) për temën “Efektet Socio-Ekonomike Lidhur me Krizën Pandemike Specifikisht në Rajonin e Europës Jugore, Lindore dhe Detin e Zi”. Mirëpriten kontributet origjinale teorike dhe/ose empirike për temën e përmendur më lart deri më 31 korrik 2020. DorëzRead More…

[:sq]BËHU STUDENT NË UNIVLORA, GARANTO SUKSESIN TËND![:]

[:sq] BËHU STUDENT NË UNIVLORA, GARANTO SUKSESIN TËND!   A dëshiron të jesh një profesionist i konkurrueshëm në tregun e punës?   Zgjidh UNIVLORA!   A dëshiron të përgatitesh nga një Staf Akademik i kualifikuar?   Zgjidh UNIVLORA!   A dëshiron një jetë studentore dinamike?   Zgjidh UNIVLORA!   A dëshironRead More…

[:sq]Njoftim njoftimin për konkurim të hapur angazhim me kohë të plotë i kategorisë Profesor në fushën e Drejtësisë[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 28, datë 29.06.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të plotë i kategorisë Profesor në fushën e Drejtësisë Përshkrimi i vendit të punës PersoRead More…

[:sq]Bundestagu Gjerman tërheq thirrjen për aplikime të Bursës Ndërkombëtare Parlamentare IPS[:]

[:sq]Për shkak të paparashikueshmërisë së pandemisë Covid-19, për fat të keq ftesa për aplikime për Bursën Parlamentare Ndërkombëtare 2021 është tërhequr. Bundestagu Gjerman ka vendosur sot që bursantët dhe bursantet që ndoqën një program shumë të kufizuar këtë vit për shkak të masave të lidhura me koronavirusin, të mund të përsërisin praktikën e tyre vitin e ardhsRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”[:]

[:sq]                                       Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”  Institucionet e BE-së shpallin iniciativën “Tako fqinjët e fqinjëve (Meet The Neighbors of the Neighbors)’’ të krijuar gjatë periudhës së mbylljes së detyruar të shkaktuar nga COVID-19. Kjo thirrje konsiston në aplikimin e të rinjve ngaRead More…

[:sq]Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura[:]

[:sq]Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura, për vitin akademik 2020 -2021, për 60  (gjashtëdhjetë) të drejta studimi, sipas specialiteteve ku arsimi universitar i përafrohet si vijon: Personel: (Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Fakulteti Juridik), Ndërlidhje Read More…

[:sq]Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA)[:]

[:sq]Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA) Shpallet thirrja e parë për Ambasadorët e Rinj Europian e cila është një fushatë e mediave sociale në të cilën pritet të gjenerohet një rrjet me 60 të rinj të cilët janë influencues në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre dhe të etur për t’u angazhuar në veprime të diplomacisë publike në emër të BE-së. Rrjeti duke fillRead More…

[:sq]Njoftim punësimi specialist finance[:]

[:sq]UV njofton anullimin e procedurës së punësimit për personel administrativ, Specialist Finance, në Sektorin e Financës dhe Realizimit të Buxhetit pranë Drejtorisë së Shërbimeve Mbështetëse.     Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 24, datë 05.06.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punRead More…