njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA)[:]

[:sq]

Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA)

Shpallet thirrja e parë për Ambasadorët e Rinj Europian e cila është një fushatë e mediave sociale në të cilën pritet të gjenerohet një rrjet me 60 të rinj të cilët janë influencues në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre dhe të etur për t’u angazhuar në veprime të diplomacisë publike në emër të BE-së. Rrjeti duke filluar nga shtatori do të gjallërohet përmes një game të gjerë të ngjarjeve inovative dhe përfshirjes së mediave sociale me ndikim të lartë. Kjo iniciativë është pjesë e programit të ri rajonal të komunikimit për Ballkanin Perëndimor.

 Për informacione më të detajuara për thirrjen apo mënyrën e aplikimit mund ti gjeni në këtë link: https://www.webalkans.eu/

Gjithashtu për pyetje a paqartësi, mund të kontaktoni me Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë (international@univlora.edu.al) pranë Rektoratit, Kati i I-rë.

 [:]