[:sq]KIZ – VENDIM Nr.12, datë 27.04.2020[:]

[:sq]VENDIM Nr.12, datë 27.04.2020 PËR SHTYRJEN E PROCESIT TË REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKTOR DHE ANËTAR TË SENATIT AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË   Në zbatim të Ligjit Nr.80/2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”; në zbatim të nenit 18 të Vendimit të Senatit ARead More…

[:sq]The West University of Timisoara is organizing the 2nd Edition of Summer School![:]

[:sq]Dear students, The West University of Timisoara is organizing the 2nd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 31st – September 13th 2020), a multi- and inter-disciplinary event aiming to offer Bachelor or Master students the opportunity to participate in a two-weeks study/training programme, taking place in the future cultural capital of Europe (Timisoara 2021Read More…

[:sq]Urim i Rektorit Prof. Roland Zisi per muajin e Ramazanit 2020.[:]

[:sq]Urim i Rektorit Prof. Roland Zisi per muajin e Ramazanit 2020. Sot është dita e parë e muajit të madhnueshëm të Ramazanit, muajit të sakrificës, lutjeve, harmonisë, faljes, dashurisë dhe miqësisë. Çdo veprimtari e kryer gjatë këtij muaji merr kuptime dhe vlera të shumëfishta, vlera të cilat të vendosura në kontekstin e izolimit prej pandemisë COVID19, i motivojnë njerRead More…

[:sq]KRITERET E REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE NË FAKULTETIN E EKONOMISË[:]

[:sq]PËR KRITERET E REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR DREJTUES TË NJËSISË KRYESORE, DREJTUES TË NJËSISË BAZË, PËR ANËTARËT E KOMISIONEVE TË PËRHERSHME NË NJËSINË KRYESORE NË FAKULTETIN E EKONOMISË NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”, VLORË Në zbatim të Ligjit Nr.80/2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në RepubliRead More…

[:sq]Vendime te KZF ne fakultete per shtyrjen e regjistrimeve[:]

[:sq]Vendime te KZF per SHTYRJEN E PROCESIT TË REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR DREJTUES TË NJËSISË KRYESORE, DREJTUES TË NJËSISË BAZË, PËR ANËTARËT E KOMISIONEVE TË PËRHERSHME NË NJËSINË KRYESORE NË FAKULTETET E UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË. Vendimi Nr. 4 KZFSHH Vendimi Nr. 4 KZFE Vendimi Nr. 4 KZFSHT Vendimi Nr. 4 KZFSHP [:]Read More…

[:sq]VENDIM Nr.11, datë 20.04.2020[:]

[:sq]VENDIM Nr.11, datë 20.04.2020 PËR SHTYRJEN E PROCESIT TË REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKTOR DHE ANËTAR TË SENATIT AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË   Vendimi i plote[:]Read More…