njoftime

[:sq]KIZ – VENDIM Nr. 13, datë 30.04.2020[:]

[:sq]

VENDIM

Nr. 13, datë 30.04.2020

PËR

DOKUMENTACIONIN PËR KANDIDIM QË DORËZOHET NGA KANDIDATËT PËR REKTOR DHE ANËTAR TË SENATIT AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

 

Vendimi i plote[:]