[:sq]CEREMONIA E DIPLOMIMIT [:]

[:sq]CEREMONIA E DIPLOMIMIT, VITI AKADEMIK 2018 – 2019 Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ka kënaqësinë t’ju njoftojë se ditën e Martë, Datë 26 Nëntor, Ora 17.00, në ambientet e Pallatit të Sportit “Flamurtari” do të zhvillohet CEREMONIA E DIPLOMIMIT, për vitin Akademik 2018 -2019. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë  Ju uron Mirëseardhjen   [:]Read More…

[:sq]Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU[:]

[:sq]Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU në  Universitetin Eastern Mediterrean University, Qipro e Veriut, në datat 25 dhe 26 tetor 2019 në Famagusta, Qipro e Veriut. Universiteti Ismail Qemali merr pjesë në Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut. Mbledhja u organizua në kuadër të takimeve të përvitshme që Read More…

[:sq]Bursa Erasmus + për Studentët në Universitetin e Salernos në Itali[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali.   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno ) në Itali në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton studentët të aplikojnë pRead More…

[:sq]Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Politeknik të Timisoarës në Rumani[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Timisoarës në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Politeknik të Timisoarës në Rumani, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e vitit të dytRead More…

[:sq]PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT PUBLIK[:]

[:sq]1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË  PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT PUBLIK    Përshkrimi i vendit të punës Mësimdhënie në modulet e Kirurgji, Anatomi, Promocion shëndetësor; në veprimtaritë akademike: leksione, seminare. Mësimdhënie në modulet e Anatomi, Fiziologji, Farmakologji; në veprimtaritë akademike: leksione, sRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për studentët në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave tRead More…

[:sq]Bursa për studentët Erasmus +në Universitetin Perëndimor të Timisoarës, Rumani[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani, në kuadër të Programit ErasmRead More…

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” nënshkruan anëtarësinë në Magna Charta Universitatum[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë është universiteti i parë publik shqiptar që firmos rezolutën e Magna Charta Universitatum Në datat 16 dhe 17 tetor 2019, Universiteti McMaster në Hamilton, Ontario, Kanada priti delegatë rektorë dhe akademikë nga mbarë bota në zhvillimet e konferencës së 31 Vjetorit të Magna Charta Universitatum, ku Universiteti “Ismail Qemali” VlorRead More…