[:sq]Promovim i programeve Erasmus+ me Znj. Patricia Stanciu, Universiteti i Transilvanisë, Brasov, Rumani [:]

[:sq]Me qëllim disiminimin  dhe promovimin e programit Erasmus+ ICM  si dhe nxitjen e studentëve për t’u bërë përfitues të bursave të studimit/ praktika mësimore  në universitetet me të cilët UV ka bashkëpunim, Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve, Sektori i Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë pranë UV-së organizoi më datë 07.11.2019 njëRead More…

[:sq]Takim Bashkëpunimi Ndërinstitucional në Fushën e Arsimit të Lartë me Institucione të Arsimit të Lartë të Kinës.[:]

[:sq]Gjatë qëndrimit në vizitën disa ditore në Republikën Popullore të Kinës Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor, Phd. Sokol Bana si pjesë e delegazionit zyrtar të kryesuar nga zv. Ministri i Arsimit Sportit dhe Rinisë z. Redi Shtino zhvilloi takime me zv. Ministrin e Arsimit dhe Shkencës së Republikës Popullore të Kinës, Rektorin e Universitetit të Pekinit, zv Rektorin e UniversiRead More…

[:sq]“GJYKATA E HAPUR” mbërrin në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë.[:]

[:sq]INFOCIP prezanton gjetjet e studimit për vonesat gjyqësore Në fund të vitit 2018, INFOÇIP ndërmori një vlerësim për Gjykatat e Apelit Vlorë dhe gjykatën e Rrethit Vlorë për evidentimin e situatës së vonesave gjyqësore në shqyrtimin e çështjeve të themelit dhe në arsyetimin ligjor të vendimeve. Pjesë e këtij vlerësimi kombëtar u bënë edhe gjykatata e shkallës sRead More…

[:sq]Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe AADF[:]

[:sq]Në datë, 17.10.2019 Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor I Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe  Z. Michael D. Granoff, BoD AADF nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit në kuadër të projektit “Debating Economics”. “Debating Economics” është një program kombëtar afatgjatë, që do të zbatohet nga Junior Achievement of Albania, me mbështetjen financiare të Fondacionit Read More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Teknologjik të Rigës në Letoni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikoRead More…

[:sq]Dhurimi i 154 titujve, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë[:]

[:sq]Në datë 01.11.2019, në orën 13.00, në sallën “Rilindja”, në kuadrin e bashkëpunimit midis Akademisë së shkencave të Shqipërisë  dhe Universitetit “ Ismail Qemali”, Vlorë, u zhvillua ceremonia e dhurimit prej Akademisë së Shkencave të Shqipërisë,  496 librave të shpërndarë në 154 tituj,  të përqendruar kryesisht në fushën e albanologjisë. Në ceremoni Read More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët, Erasmus +, në Universitetin e Wroclaw, në Poloni.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Wroclaw, në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me University of Wroclaw në Poloni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e ciklit të I dhe II, të fushave të Read More…