[:sq]Fakulteti i Ekonomisë kërkon të rekrutojë në Departamentin e Finances dhe Kontabilitetit nje personel me kohe te plote prane seksionit te Kontabilitetit[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 98, datë 08.11.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: DEPARTAMENTI I FINANCËS DHE KONTABILITETIT Fakulteti i Ekonomisë kërkon të rekrutojë në Departamentin e Finances dhe Kontabilitetit nje personel me kohe te plotRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:]

[:sq]Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë; Prof. Dr. Roland Zisi, RektRead More…

[:sq]Njoftim / Likujdimi i tarifave të shkollimit për studentët e ciklit të I-rë të studimeve[:]

[:sq]Të nderuar studentë! Në zbatim të vendimit nr 30, datë 27-06-2018 të senatit Akademik si dhe vendimit nr 13, datë 16.07.2018 të Bordit të Administrimit, Jeni të lutur të kryeni likujdimin e detyrimit të tarifës së shkollimit brenda 30 ditëve nga data e regjistrimit. Faturën për likujdimin e tarifës së shkollimit çdo student sipas sipas fakultetit përkatës mundt taRead More…

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+[:]

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+ Formular aplikimi per personelin akademik Formular aplikimi per personelin administrativ Formular aplikimi per studentet   Thirrje për bursa studimi për studentët Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë në BrasRead More…

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+[:]

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+ Call For Proposals 2019 — EAC/A03/2018 Erasmus+ Programme (2018/C 384/04) Gazeta zyrtare e Bashkimit Europian ka publikuar thirrjen për propozime për vitin 2019 për komponentët e programit Erasmus+ si vijon: – KA 1:“Shkëmbimet afatshkurtra për stafet dhe studentët” (International Credit Mobility) – KA 2: Projektet “Rritja e kRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:en]Consultative meeting on the Draft Law on Youth[:]

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i ArRead More…

[:sq]Departamenti i Kujdesit Shëndetësor kërkon të rekrutojë pedagogë me kohë të pjesshme të fushës së Mjekësisë (specialistë)[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.96, datë 02.11.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: Departamenti i Kujdesit Shëndetësor Në përmbushje të proçedurës për rekrutime për pedagogë me kohë të pjesshme, dhe bazuar në Ligjin për ArsiRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos Universiteti i Torinos në Itali shpall thirrjen e dytë për aplikime për vitin akademik 2018-2019 për 4 (katër) vende për profesorë të ftuar. Universiteti po kërkon anëtarë të fakulteteve nga universitetet e vendeve të BE-së dhe jo të BE-së të interesuar për ligjërimin e lëndëve zyrtare në nivelin Bachelor dhe MasterRead More…

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës.[:]

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës. Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, në datat 25 dhe 26 tetor 2018, kreu një vizitë pune në Universitetin Sankta Cirili të MaltRead More…

[:sq]1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)[:]

[:sq]Departamenti i Biznesit organizon “1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë “Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development” do të zhvillohet në datat 13 & 14 Dhjetor 2018. Ne bashkepunim me: University of Salento, Italy University of Montenegro, Faculty of ToRead More…