[:sq]Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019[:]

[:sq]Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019 Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake në Shqipëri nëpërmjet Ministrisë Austriake të Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2018-2019. Këto bursa ofrohen për studentë, të diplomuar dhe kërkues në fusha të ndryshRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësidhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni (UJK).[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësidhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni (UJK).   Universiteti i Vlorës  “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  e Jan Kochanowski ne Kielce, Poloni (UJK), në  kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin akademik dhe adminRead More…

[:sq]Në kuadrin e “Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS”, më dt. 03.12.2018 Fakulteti i Shëndetit Publik organizoi dy aktivitete të promocionit shëndetësor për jetën e shëndetshme në komunitet[:]

[:sq]Në kuadrin e “Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS”, më dt. 03.12.2018 Fakulteti i Shëndetit Publik organizoi dy aktivitete të promocionit shëndetësor për jetën e shëndetshme në komunitet. Qendra Studimore për Shëndetin Publik në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Pavarësia Vlorë dhe me pjesëmarrjen e studentëve të FSHP në Master Shkencor organizoi aktivitetiRead More…

[:sq]UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË, KËRKON TË REKRUTOJË SPECIALIST JURIST PRANË SEKTORIT JURIDIK[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 108, datë 03.12.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: SPECIALIST JURIST PRANË SEKTORIT JURIDIK,  NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË. Kandidati i interesuar duhet të plotësojë kriteret e përRead More…

UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË RENDITET NE VENDIN E PESTË NË 31 UNIVERSITETE SHQIPTARE nga Cybermetrics Lab – CSIC

[:sq]NJË SUKSES I RI I UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË RENDITET NE VENDIN E PESTË NË 31 UNIVERSITETE SHQIPTARE nga Cybermetrics Lab – CSIC   Këshilli i Lartë për Kërkimet Shkencore me qendër në Spanjë (Cybermetrics Lab – CSIC, Grup Kërkimor i Këshillit Kombëtar të Kërkimeve Spanjolle CSIC), ka publikuar rezultatet e studimit te kryer prej tyre për universitetet mRead More…

[:sq]Ndriçimi i Godinës së Universitetit tonë në mbështetje të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore.[:]

[:sq] Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, mbrëmjen e ditës së Premte, 23 Nëntor 2018, në bashkëpunim me OKB dhe UNFPA, u ndriçua me ngjyrën Portokalli në mbështetje të nismës “Bëj Portokalli gjithë Botën; Dëgjomëni dhe mua; Bashkohu për t’i dhënë fund Dhunës ndaj Gruas”. Ngjyra Portokalli që universiteti yne morri të Premten mbrëma, përfaqëson një të ardhme Read More…

[:sq]Forumi Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.”[:]

[:sq]Në ambientet e sallës Rilindja, datë 26.11.2018, ora 10.00 u zhvillua forumi tematik “Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.” Forumi u organizua ne vazhdën e aktiviteteve ndërgjegjësuese e informuese që po zhvillohen në kuadër të 16 ditëve ndërkombëtare të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore. Fokusi ishte tëk roli i të rinRead More…

[:sq]Takim “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria”[:]

[:sq] Në ambientet e sallës Rilindja, datë 22.11.2018, ora 11.00 u zhvillua takimi për “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria” dhe politikave të mundshme të do të ndiqen për zonën e Ballkanit. Takimi u hap prej; Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë; vazhdoi me Dr. Johann Sattler dhe me Prof. Dr. Arben Malaj. AmRead More…

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, i jep Z. BEHGJET PACOLLI, Zëvendëskryeministër dhe ministri i jashtëm i Kosovës, Titullin akademik të nderit “Dr. Honoris Causa”[:]

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, i jep Z. BEHGJET PACOLLI,   Zëvendëskryeministër dhe ministri i jashtëm i Kosovës, Titullin akademik të nderit “Dr. Honoris Causa”   Më 28 nëntor 2018, ora 12.00, në sallën “Rilindja”, u zhvillua ceremonia e dorëzimit të titullit akademik te nderit “Dr. Honoris Causa”, Z. BEHGJET PACOLLI,   ZëvendëskryeminisRead More…