Aktivitete njoftime

[:sq] Komiteti Shqiptar i Helsinkit[:]

[:sq]

Me datë 10 dhe 11 dhjetor 2018 KShH organizon Akademinë “Lider të rinj me integritet” me studentë të Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë. Kjo është
Akademia e fundit e organizuar në kuadër të nismës “Të rinjtë luftojnë korrupsionin në arsimin e lartë në Shqipëri”, prandaj ju inkurajojmë të mos e humbni mundësinë për të marrë pjesë!

Aplikoni në linkun me poshtë:

https://docs.google.com/forms/d/1w57mWXXCVdBNALWRXDRC5frJpQGlnkxQuHR1mMtev38/edit?edit_requested=true#responses

[:]