njoftime

[:sq]Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019[:]

[:sq]

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake në Shqipëri nëpërmjet Ministrisë Austriake të Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2018-2019.
Këto bursa ofrohen për studentë, të diplomuar dhe kërkues në fusha të ndryshme të arsimit.

Për t’u njohur me tipologjitë e bursave dhe procedurën e aplikimit, Klikoni këtu

Suksese![:]