Aktivitete njoftime

[:sq]Ndriçimi i Godinës së Universitetit tonë në mbështetje të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore.[:]

[:sq] Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, mbrëmjen e ditës së Premte, 23 Nëntor 2018, në bashkëpunim me OKB dhe UNFPA, u ndriçua me ngjyrën Portokalli në mbështetje të nismës “Bëj Portokalli gjithë Botën; Dëgjomëni dhe mua; Bashkohu për t’i dhënë fund Dhunës ndaj Gruas”. Ngjyra Portokalli që universiteti yne morri të Premten mbrëma, përfaqëson një të ardhme më të ndritur, të çliruar nga dhuna ndaj vajzave dhe grave dhe  përkon me të gjitha aktivitetet që po zhvillohen në 16 ditët e aktivizimit të dhunës me bazë gjinore.

 [:]