[:sq]Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Shkencave Kompjuterike 2 pedagogë me kohë të plotë[:]

[:sq]NJOFTIM  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 80, datë 18.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: DEPARTAMENTI I SHKENCAVE KOMPJUTERIKE Fakulteti i Shkencave Teknike  kërkon të rekrutojë në Departamentin e Shkencave Kompjuterike 2 (dy) pedagogë meRead More…

[:sq]Personel ndihmësakademik në Departamentin e Gjuhëve të Huaja[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.75, datë 10.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë:   Për personel ndihmësakademik Laborant 1 (një ) në Departamentin e Gjuhëve të Huaja, Fakulteti i Shkencave Humane Shkarko njoftimin e plotë FormularRead More…

[:sq]Fakulteti i Shëndetit Publik kërkon të rekrutojë një pedagog të fushës së Mjekësisë[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 74, datë 10.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: QENDRA STUDIMORE E SHËNDETIT PUBLIK Fakulteti i Shëndetit Publik kërkon të rekrutojë në Qendrën Studimore të Shëndetit Publik 1 (një) pedagog të fushës sëRead More…

[:sq]Figura e Skënderbeut ndër vite, ҫështje diskutimi për albanologët[:]

[:sq]Viti 2018 është një vit i rëndësishëm përkujtimor për Skënderbeun, Heroin Kombëtar të shqiptarëve, i shpallur edhe nga qeveria shqiptare si Viti i Skënderbeut. Në këtë kuadër, duke qenë se epoka e Skënderbeut dhe figura e tij zënë vend të posaҫëm në studimet albanologjike, Fakulteti i Shkencave Humane, Departameni i Gjuhës dhe Letërsisë, në bashkëpunim me DeparRead More…

[:sq]Cermonia e Diplomimit në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë[:]

[:sq]Më datën 5 tetor 2018, në një skenografi festive e madhështore, në Pallatin e Sportit të lojrave me dorë, të qytetit të Vlorës, Universiteti “Ismail Qemali”, zhvilloi  ceremoninë e dorëzimit të diplomave për studentët që përfunduan studimet në vitin akademik 2017-2018. Në këtë ngjarje të shënuar për qytetin e Vorës dhe rajonit jugor, ishin të pranishëm stafi akadRead More…

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Teknologjik Riga[:]

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni Universiteti Teknologjik Riga (Riga Technical University), ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 8 (tetë) studentëve për vitin akademik 2018-2019 në Letoni.   INFORMACION PËR SHKËMBIM STUDENTI: Kush mund të aplikoj: Studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë,Read More…

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Perëndimor Timisoara në Rumani[:]

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim studentor dhe personeli akademik në Universitetin Perëndimor Timisoara në Rumani Universiteti Perëndimor Timisoara (West University of Timisoara) në Rumani ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 1 (një) studenti dhe 2 (dy) personel akademik për vitin akademik 2018-2019 në Rumani. Shtyhet afati i thirrjes për personel akademik: pranohen dokuRead More…

[:sq]KLINIKA E LIGJIT[:]

[:sq]Në datën 04 Tetor 2018  në sallën “Rilindja”, pranë Rektoratit është zhvilluar Ceremonia e Promovimit për Klinikën e Ligjit” Folës kryesorë në këtë takim ishin Z.Sokol Bana – Zv/Rektor Për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Znj. Ina Xhepa –Drejtore Ekzekutive Qendra Europiane, Z. Erjon Hitaj,–Shef i Departamentit të Drejtësisë UV, Z. Ilir Kanaj Read More…

[:sq]ICTEA 8, 2018, Kërkim Akademik me Qëllimin për nje Zhvillim të Qëndrueshem në nje Prespektive Mesdhetare[:en]ICTEA 8, 2018, Academic Research for Sustainable Development Goals in a Mediterranean Perspective[:]

[:sq]   6,7 dhe 8 Dhjetor, 2018 Universiteti “Sancti Cyrilli” – A.D. 1669 Malta Të nderuar kolegë, Thirrja e 8-të ICTEA, KONFERENCA NDËRKOMBËTARE MULTIDISIPLINORE 2018. Dëshirojmë t’ju ftojmë që te merrni pjesë në këtë event që do të mbahet në Universitetin “Sancti Cyrilli” – A.D. 1669 Malta, 6,7 dhe 8 dhjetor, 2018.     ICTEA 8, 2018, Thirrja” [:Read More…