njoftime

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Perëndimor Timisoara në Rumani[:]

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim studentor dhe personeli akademik në Universitetin Perëndimor Timisoara në Rumani

Universiteti Perëndimor Timisoara (West University of Timisoara) në Rumani ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 1 (një) studenti dhe 2 (dy) personel akademik për vitin akademik 2018-2019 në Rumani. Shtyhet afati i thirrjes për personel akademik: pranohen dokumentat për aplikim deri më datë 29-10-2018.

Shkarko thirrjen e plotë

Shkarko Formularin e aplikimit si Personel Akademik

Shkarko Formularin e aplikimit si studentë[:]