njoftime

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Teknologjik Riga[:]

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni

Universiteti Teknologjik Riga (Riga Technical University), ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 8 (tetë) studentëve për vitin akademik 2018-2019 në Letoni.

 

INFORMACION PËR SHKËMBIM STUDENTI:

Kush mund të aplikoj:

  • Studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, të cilët ndjekin studimet në

programin Bachelor dhe Master të kenë mesatare minimum 8.

 

Shkrako thirrjen e plotë

Shkarko formularin e aplikimit[:]