njoftime

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Teknologjik Bialystok në Poloni[:]

[:sq]Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim personeli akademik dhe administrativ në Universitetin Teknologjik Bialystok në Poloni

Universiteti Teknologjik Bialystok në Poloni ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 2 (dy) personel akademik dhe 2 (dy) personel administrativ për vitin akademik 2018-2019 në Poloni.

 

INFORMACION PËR SHKËMBIM PERSONELI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV:

 Kush mund të aplikoj:

  • Pedagogët e UV-së
  • Personeli administrativ i UV-së

Shkarko Thirrjen e plote

Shkarko formular aplikimi per personel Akademik

Shkarko formular aplikimi per personel Administrativ[:]