[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës.[:]

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës. Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, në datat 25 dhe 26 tetor 2018, kreu një vizitë pune në Universitetin Sankta Cirili të MaltRead More…

[:sq]1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)[:]

[:sq]Departamenti i Biznesit organizon “1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë “Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development” do të zhvillohet në datat 13 & 14 Dhjetor 2018. Ne bashkepunim me: University of Salento, Italy University of Montenegro, Faculty of ToRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB) Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete studenti dhe stafi nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, UV drejt Universitat de les Illes Balears (UIB). Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit MobiRead More…

[:sq]Erasmus+ ICM[:]

[:sq]Në datë 27 Shtator, 2018, ora 11:00-12:30 pranë ambienteve të UV-së u realizua me sukses nga Sektori i Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë, takimi mbi zbatimin e projekteve International Credit Mobility (mobilitetin ndërkombëtar të krediteve) të programit Erasmus +, në të cilat Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë është partner. Gjithashtu, ky takim ishte dhe në pëRead More…

[:sq]Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare 2 (dy) pedagogë me kohë të pjesshme[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.86, datë 22.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare 2 (dy) pedagogë me kohë të pjesshme: 2 (dy) personel Read More…

[:sq]Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Shkencave Kompjuterike një Laborant[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.85, datë 19.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: Për personel ndihmësakademik Laborant 1 (një ) në Departamentin e Shkencave Kompjuterike , Fakulteti i Shkencave Teknike  Shkarko njoftimin e plote  Skema eRead More…

[:sq]Fakulteti i Shkencave Teknike  kërkon të rekrutojë në Departamentin e Biologjisë 1 pedagog me kohë të pjesshme[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.83, datë 19.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: DEPARTAMENTI I BIOLOGJISË Fakulteti i Shkencave Teknike  kërkon të rekrutojë në Departamentin e Biologjisë 1 (një) pedagog me kohë të pjesshme: PërshkrimRead More…