CEREMONIA E DIPLOMIMIT

newsletter

Ditën e Martë datë 05.10.2017 Universiteti “Ismail Qemali” Vlo-
rë zhvilloi në ambientet e Pallatit se Sportit Ceremoninë e Diplo-
mimit për vitin akademik 2017-2018, një nga eventet më të

rëndësishme dhe të shumëpritur për universitetin dhe studentët …
CEREMONIA E DIPLOMIMIT