njoftim punesim

[:sq]Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare 2 (dy) pedagogë me kohë të pjesshme[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.86, datë 22.10.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë:

  1. Fakulteti i Shkencave Teknike kërkon të rekrutojë në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare 2 (dy) pedagogë me kohë të pjesshme:

    2 (dy) personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, në grup lëndët e Inxhinierisë Elektrike

  2. Përshkrimi i vendit të punës
    • Pedagog me angazhim me kohë të pjesshme (i jashtëm)
    • Mësimdhënie në grup lëndët e Inxhinierisë Elektrike
    • Mbështetje për nevojat e Departamentit dhe Fakultetit.

 Shkarko njoftimin e plote
 Skema e pikezimit

Formular-aplikimi-per-personel-akademik
Formular-aplikimi-per-personel-administrativ[:]