njoftime

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)

Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete studenti dhe stafi nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, UV drejt Universitat de les Illes Balears (UIB).
Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility

 [:]