Shiko të gjitha

 

Njoftim

Eshte hapur nje date per diplomim, ne 17/10/2017, per studentet e FSHH. Paraqituni ne sekretarite perkatese per me shume info.

Publikuar 16.10.2017

 

Suksese dhe mbarësi në këtë vit të ri akademik, të nderuar studentë dhe pedagogë,!

Të nderuar! Universiteti "Ismail Qemali" Vlorë ju uron mirëseardhjen studentëve më të rinj të këtij Universiteti prindërve të tyre si dhe studentëve  ekzistues. Gjithashtu i uron personelit akademik të UV- së dhe atij administrativ  nje vit sa me të mbarë ...
Lexo me shume »

Publikuar 16.10.2017

 

Relacion mbi udhëtimin në Clausthal 08-11 Tetor

Relacion mbi udhëtimin në Clausthal 08-11 Tetor   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë me përfaqësues Rektorin e Universitetit Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektorin Ph.D. Enkelejd A. Mëhilli  zhvilluan një takim mjaft të rëndësishëm dy ditor pranë Universitetit Clausthal në...
Lexo me shume »

Publikuar 16.10.2017

 

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I...
Lexo me shume »

Publikuar 13.10.2017

 

Testi ndërkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

        Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët që në datën 30 Tetor 2017, ora 15:00, zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R ETS dhe Universiteti Vlorës kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas se cilës Fakulteti Ekonomik është Authorized...
Lexo me shume »

Publikuar 13.10.2017

 

Let’s talk about Careers! (Le të flasim për Karrierën!)

Një kurs 7 javor i hartuar për të formësuar karrierën e ardhshme të studentëve. Qëllimi është të eksplorohen trendet ekonomike dhe të punësimit në Shqipëri, Evropë dhe SH.B.A si dhe të ushtroheni në projektimin e një karriere të sukseshme. Kursi...
Lexo me shume »

Publikuar 11.10.2017

 

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë dhe angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2017

 

Njoftim

Të githë studenteve të Fakultetit të Shkencave Teknike   Thirje për shkollë verore dy javore, 16 - 27  Tetor 2017.     Kush Aplikon: Studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike Afati i aplikimit: Brenda datës 12 Tetor 2017, ora 12.00 Ku duhet të dërgohen...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2017

 

Thirrje per Aplikim per Mobilitet prane Universitetit te Liezhit

Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Liezh-it, Belgjikë.     Studentët që studiojnë në programet e studimit Master, ose që janë duke aplikuar për ndjekjen e...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2017

 

Në datat 11–15 shtator 2017 prof. asoc. Monica Motta e Universitetit të Padovës zhvilloi në Departamentin e Matematikës një kurs kushtuar teorisë matematike të kontrollit.

Në javën 11–15 shtator 2017  prof. asoc. Monica Motta e Universitetit të Padovës zhvilloi në Departamentin e Matematikës një kurs kushtuar teorisë matematike të kontrollit. Programi i kursit skicohet shkurtimisht më poshtë.  Meqënese nuk presupozoheshin njohuri paraprake në teorinë e...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2017

 

Seminar Trajnues i organizuar nga Departamenti i Kujdesit Shëndetësor

Departamenti i Kujdesit Shëndetësor të Fakultetit të Shëndetit Publik, në Universitetin”Ismail Qemali” Vlorë organizoi  Seminarin Trajnues me temë “Identifikimi i hershëm i Depresionit  Postpartum tek gratë në Maternitetin e Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor “...
Lexo me shume »

Publikuar 09.10.2017

 

Takimi me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani Akademik në Akademinë e Shkencave

Sot në Universitetin”Ismail Qemali” Vlorë pranë sallës “Rilindja” u zhvillua takimi me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani Akademik në Akademinë e Shkencave . Të pranishëm në këtë takim ishin pedagogë nga të gjitha departmamentet e UV-së të cilët...
Lexo me shume »

Publikuar 06.10.2017

 

Njoftim

Sot në ambjentet e Universitetit "Ismail Qemali" Vlorë Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Univesritetit dha një konferencë për shtyp për mediat lokale të qytetit të Vlorës, për të shpjeguar rezultatet e Akreditimit si një proçes ky shumë i rëndësishëm për...
Lexo me shume »

Publikuar 05.10.2017

 

Aplikacioni ANDROID Univlora!

Nën kujdesin e rektorit, lancohet aplikacioni i ri i universitetit. - Ky aplikacion i dedikohet te gjithë atyre që kanë interes të informohen ne kohe reale mbi aktivitetet e ndryshme që zhvillon Universiteti "Ismail Qemali" Vlorë. Aplikacioni suporton push notification....
Lexo me shume »

Publikuar 05.10.2017

 

Njoftim

04.10.2017

Ju njoftojmë se ditën e Premte dt.06.10.2017 ora 12:00 në sallën"Rilindja"do të zhvillohet një takim me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani(Akademik në Akademinë e Shkencave). Të pranishëm do të jenë të gjithë pedagogët që janë duke ndjekur Doktoraturë dhe ata që duan të vazhdojnë në këtë cikël studimesh. Takimi do të zhvillohet në formën e bashkëbisedimit,per te gjitha...
Lexo me shume »

Publikuar 04.10.2017

 

Seminar: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor’

Ju njoftojmë se Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor ditën e shtunë 7 Tetor 2017 do të zhvilloj seminarin trajnues me temë: ''Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga...
Lexo me shume »

Publikuar 04.10.2017

 

Rankimi i maturantëve Faza 2, Nënfaza 2

03.10.2017

FITUESIT TE UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORË

Publikuar 03.10.2017

 

Njoftim Punësimi

02.10.2017

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë:   Punonjës pastrimi/sanitar (një vend i lirë) si më poshtë:   Niveli minimal i diplomës “Arsim 8-vjecar”...
Lexo me shume »

Publikuar 02.10.2017

 

Testi ndërkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R

        Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët që në datën 12 Tetor 2017, ora 14:00, zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R ETS dhe Universiteti Vlorës kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas se cilës Fakulteti Ekonomik është Authorized...
Lexo me shume »

Publikuar 02.10.2017

 

06.05.2015

MONITORIMI

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale monitoron zbatimin e ligjit për të drejtën e informimit, duke nxitur parimin e transparencës në punën e autoriteteve publike, veçanërisht duke sensibilizuar dhe informuar për çështje të së...
Lexo me shume »

 

06.05.2015

PUBLIKIMI

Në përputhje me këtë program transparence të miratuar, UV-ja vendos në dispozicion të publikut në faqen e tij të internetit www.univlora.edu.al dhe në mjediset e pritjes së publikut, kategoritë e mësipërme, në një menu të veçantë të titulluar “Programi i...
Lexo me shume »

 

16.04.2015

Informacion që bëhet publik pa kërkesë

Informacioni i lejuar për publikim është shprehimisht i parashikuar në nenin 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”. Në përputhje me këtë program transparence të miratuar, Universiteti “Ismail Qemali” Vlore vendos në dispozicion të publikut në faqen...
Lexo me shume »

 

16.04.2015

Parime të përgjithshme

Parimet kryesore në të cilat mbështetet Programi Transparencës së UV -së janë: “E drejta për informim” është e drejtë kushtetuese e parashikuar në nenin 23 të saj, e aksesueshme nga të gjithë pa asnjë përjashtim. Prezumimi i publikimit maksimal të...
Lexo me shume »

 

16.04.2015

Programi i Transparencës (Hyrje)

Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” është përgatitur programi i transparencës për Universitetin e Vlores. Ky program përcakton kornizën ligjore të veprimtarisë së autoritetit në kuadër të ligjit nr. 119/2014 “Për të...
Lexo me shume »

Frmular punësimi:
Formular aplikimi per personel administrativ
Formular aplikimi per personel akademik

 

13.10.2017

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I...
Lexo me shume »

 

09.10.2017

Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë dhe angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018...
Lexo me shume »

 

02.10.2017

Njoftim Punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë:   Punonjës pastrimi/sanitar (një vend i lirë) si më poshtë:   Niveli minimal i diplomës “Arsim 8-vjecar”...
Lexo me shume »

Mirësevini !

Urimi i Rektorit

Përshëndetje e Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Roland Zisi me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2017-2018

 

Të nderuar studentë dhe pedagogë!
Të nderuar familjarë të studentëve!
Të nderuar qytetarë vlonjat dhe rajonit!

 

Në datë 16 tetor 2017, si në gjithë universitetet e tjera të vendit edhe në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë starton viti  i ri akademik 2017-2018.

Duke shfrytëzuar këtë rast, kam kënaqësinë dhe privilegjin t'Ju përshëndes të gjithëve dhe t’Ju dërgoj urimet më të ngrohta për një vit shkollor të mbarë dhe të frytshëm.

 Viti akademik 2017-2018 fillon me një lajm të shumëpritur për studentët, pedagogët dhe opinionin e gjerë: Universiteti "Ismail Qemali", Vlorë, qysh prej datës 21 shtator 2017 është një universitet i akredituar, me afat 3 vjet, në bazë të vendimit të Bordit të Akreditimit  pranë ASCAL-it (Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë së Arsimit të Lartë).

Ky fakt bën krenar të gjthë ata që kanë kontribuar ndër vite për të mbërritur në këtë vlerësim të merituar: gjeneratat e studentëve, pedagogëve, drejtuesve, organeve kolegjiale dhe opinionit të gjere publik që mbështet vijimisht këtë institucion, qoftë edhe përmes vërejtjeve dhe sugjerimeve konstruktive.

Viti akademik 2017-2018 është një periudhë sfidash dhe detyrash të rëndësishme që lidhen me reflektimin tonë ndaj sugjerimeve dhe rekomandimeve të lëna nga ekspertët britanikë të akreditimit, Bordi i Akreditimit por edhe nga refleksionet e stafit të nxjerra nga analizat periodike të punës së tyre.

Ne kemi garancinë dhe sigurinë se secili nga ne studentë e pedagogë studentë e pedagogë studentë e pedagogë studentë e pedagogë studentë e pedagogë do të përmbushë detyrimet e veta, në funksion të kryerjes së një vargu reformash të rëndësishme dhe të domosdoshme me qëllim konsolidimin e standarteve të arritura.

Një përshëndetje dhe urim të veçantë rezervoj për studentët e vitit të parë. I falenderojmë ata dhe familjet e tyre duke i siguruar se kanë bërë zgjedhjen më të mire që kanë preferuar të studiojnë në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, në auditoret e të cilit do të gjejnë atë që ata kanë ëndërruar dhe parashikuar. Mbështetja jonë për realizimin e ëndërrave të tyre do të jetë e përditshme dhe cilësore.

 

Suksese dhe mbarësi në këtë vit të ri akademik, të nderuar studentë dhe pedagogë,!

 

CV e Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë
Lexo më shumë ›