Thirrje për pjesëmarrje në konferencë shkencore ndërkombëtare:

“Didaktika e gjuhëve dhe kulturave të huaja: Nga politikat gjuhësore në qasjet për një kompetencë të shumëgjuhësisë”   23-24 Tetor 2023, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë   Fakulteti i Gjuhēve të Huaja, Universiteti i Tiranës, zhvillon këtë konferencë ndërkombëtare në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, Universitetin “LuigRead More…

Bursa Erasmus+për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious”, Bullgari.

Thirrje për mobilite mësimdhënie/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious”, Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious” në BullgRead More…

Takim i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” VlorëProf. Dr. Roland ZISI me Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava

Ditën e hënë, datë 27.03.2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij, Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava, i cili shoqërohej nga Z. Jagmohan Tiwari, Atashe i Ambasadorit të Indisë në Shqipëri dhe Z. Erind Bathorja, Konsulent i pavarur për çështje dypalëshe diplomatike për subjektet e huaja (grupet e inRead More…

NJOFTIM PËR STUDENTËT E UV

TAKIM I STUDENTËVE TË UV ME KANDIDATËT PËR ANËTARË TË BORDIT TË ADMINISTRIMIT (Salla “Rilindja”, Ditën e Hënë, Datë 03. 04. 2023, ora 12. 00)   Të dashur studentë të UV! Siç jeni në dijeni, në datën 05. 04, 2023, trupa zgjedhore studentore e UV, do të zhvillojë zgjedhjet për anëtarin e BA. Kandidatët për anëtar të Bordit të Administrimit, të Universitetit “IsRead More…

NJOFTIM – hapet thirja për aplikim për të dërguar artikujt shkencore për Numrin 6, Vëllimi 2 – 2023 i Buletinit Shkencor së Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.

  NJOFTIM Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencorë për Numrin 6, Vëllimi 2 – 2023 të Buletinit Shkencor të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Artikujt duhet të dërgohen në adresen email: publikime@univlora.edu.al Afati i fundit për aplikim është:  data 10.04.2023 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor i UV-së.  BShk NRead More…

Workshop me temë “Optimizimi i programeve të studimit të mësuesisë. Sfidat për një edukim cilësor afatgjatë”.

Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve në bashkëpunim me Njesitë Bazë që ofrojnë programe studimi të mësuesisë (Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore,  Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë), me  Drejtorinë e Edukimit për Ciklin e I&II të studimit, Qendra e Zhvillimit Rajonal si dhe Drejtoria e Komunikimit dhe Burimeve Njerëzore, mbështeRead More…

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”

Universiteti Nderkombëtar në Strugë ju bën thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”, e cila do të mbahet më  26 Maj 2023, në Strugë, R. Maqedonisë së Veriut.   Аfati përfundimtar i dorëzimit të punimeve të plota është 09 Qershor 2023.   Informata më të detajuara pRead More…

URIM I REKTORIT TË UV PROF. DR. ROLAND ZISI, PËR DITËN E SULLTAN NOVRUZIT.

Në këtë ditë feste dhe optimizmi pranveror, që simbolizon përtëritjen e jetës, Ju uroj të gjithëve: Gëzuar Festën e Sulltan Novruzit! Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja! Festa e Sulltan Nevruzit është festë ku të gjitha qeniet e gjalla i falen Zotit dhe njerëzve iu shtohet dashuria për Zotin, për paqen dhe për mirësinë. E cilësuar si dita e fisnikërisë bektaRead More…

Vizita e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab e 4 kërkuesve shkencore, staf akademik nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit, UV

Nga 20-24 Shkurt 2023, 4 kërkuese shkencore, staf akademik nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit, zhvilluan vizitën e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab, përkatësisht në strukturat e laboratoreve të gjalla të Universitetit Arsitotle të Selanikut, Greqi, AUTH Living Lab Infrastructure. Kjo vizitë pune u krye në kuadëRead More…

Takim me fokus grupet e projektit SMART

Në kuadër të implementimit të projektit SMART “Qendrat e Inovacionit SMART për zhvillimin e të menduarit inovativ dhe sipërmarrës për të lehtësuar zhvillimin e zgjidhjeve të qëndrueshme inteligjente në Ballkanin Perëndimor”, u organizua më 20 Mars 2023, takimi i parë me temë: “Identifikimi i aktorëve dhe grupeve të interesit, dhe qasjet e tyre në funksion të përcaktRead More…