Aktivitete njoftime

Fakulteti i Shëndetit, organizoi një festë tek Shtëpia e Foshnjës, Vlorë

Në prag të festave të fundvitit Departamenti i Kujdesit Shendetesor në bashkëpunim me Departamentin e Infermierisë, Fakulteti i Shëndetit, organizoi një festë tek Shtëpia e Foshnjës, Vlorë.
Studentet tanë u dhuruan fëmijëve momente të hareshme me lojëra dhe dhurata.