Bursa Studimi Tempus në Hungari

  Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus (Tempus Public Foundation), për vitin akademik 2022-2023, shpall programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum”  për studime bachelor, master, doktoraturë dhe kurse përgatitore dhe specializimi. Më poshtë linku i publikimit në faqen web të MAS: http://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/Njoftim_bursRead More…

Personel akademik me kohë të pjesshme pranë Departamentit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 131, datë 19.11.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (një) personel akademik me kohë të pjesshme i kategorisë “asistent lektorë”  me drejtim përkatës letërsi, pranë Departamentit të Gjuhës Shqipe dhe LetërsisëRead More…

Personel akademik me kohë të plotë pranë Departamentit të Fizikës

 Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 128, datë 18.11.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Përshkrimi i vendit të punës. 1 (një) personel akademik me kohë të plotë, kategoria “asistent-lektorë” për  vitin akademik 2021-2022, pranë Departamentit tRead More…

UV në Javën Virtuale Ndërkombëtare të Kolegjit të Kujdesit Shëndetësor të Tallinit

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë mori pjesë në Javën Virtuale Ndërkombëtare të Kolegjit të Kujdesit Shëndetësor të Tallinit, Estoni të organizuar më 8-12 nëntor 2021 me titull “Edukimi dhe praktika e kujdesit shëndetësor në epokën e ndryshimit”. Eventi u organizua online nëpërmjet platformës Zoom, ku morën pjesë universitete prestigjoze nga vendet Partnere dhe tRead More…

Thirrjet e vitit 2022 për praktika  – Rrjeti i Universiteteve të Detit të Zi

Instituti Europian i Drejtimit Kulturor (EICR) shpall thirrje për praktikat e vitit 2022. EICR u jep mundësinë studentëve të kryejnë një stazh për të studiuar nga afër dhe të kuptojnë më mirë procesin e certifikimit, strukturën e tyre, misionet e tyre dhe në përgjithësi punën e mbrojtjes dhe promovimit të diversitetit të trashëgimisë kulturore të Evropës. Praktikat nRead More…

Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin e Salernos (University of Salerno) në Itali.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos (University of Salerno) në Itali. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Universitetin e Salernos, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithë studentët Read More…

Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë me Koordinatore Dr.Denada Selfo në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore me Koordinatore Dr. Glodiana Sinanaj dhe Departamentin e Kujdesit me Koordinatore Dr. Rezarta Lalo, organizuan aktivitetin promocional me temë: ““Depistimi i komunitetit të qytetit të Vlorës në lidhje me  hipertRead More…

BURSA STUDIMI NË UNIVERSITETIN MOHAMED BIN ZAYED TË INTEGJENCËS ARTIFICIALE NË ABU DHABI VITI AKADEMIK 2021-2022

Nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Abu Dhabi jemi informuar mbi ofrimin e bursave të studimit për studentët e ekselencës, për studime pas universitare master dhe doktoraturë, në Universitetin Mohamed bin Zayes të Inteligjencës Artificiale (MBZUAI). Ky universitet është themeluar në vitin 2019 dhe ofron programe në fushën e Inteligjencës Artificiale për stuRead More…

Personel akademik pranë Departamentit të Infermierisë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 124, datë 16.11.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të plotë, për fushën e infermierisë për vitin akademik 2021-2022  pranë Departamentit të Infermierisë në FakultetinRead More…

Bursa Erasmus + për studentë në Universiteti Teknik i Varnës (Technical University of Varna), Bullgari.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility nga Universiteti Teknik i Varnës (Technical University of Varna), Bullgari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Varnës në Bullgari në kuadër të programit “Erasmus+” për komponentin KA107, ftoRead More…