Listat e aplikantëve 2021

Listat e aplikantëve per vitin akademik 2021 -2022 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlore, sipas fakulteve përkatëse: Fakulteti i Ekonomisë (FE), Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore (FSHT), Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë (FSHH), Fakulteti i Shëndetit (FSH).   Read More…

Program i Gjuhës Greke He.L.a.S

Universiteti i Janinës gjatë periudhës Tetor 2021- Maj 2022 do të zhvillojë programin dimëror He.L.a.S. Ky program konsiston në mësimin e gjuhës greke në distancë. Për ndjekjen e programit është një tarifë prej 500 EUR dhe pjesëmarrësit do të përfitojnë: Lëndët e gjuhës greke Çertifikatë pjesëmarrje Pregatitje për provimin e çertifikimit të arritjeve Read More…