[:sq]Bursa studimi për studentët Erasmus + në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit EraRead More…

[:sq]Bursa Erasmus +për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobiliteteRead More…

[:sq]Njoftim për  MATURËN 2021[:]

[:sq]Të dashur maturantë, Prej datës 29 Korrik deri më 03 Gusht 2021, ju mund te plotësoni në portalin e aplikimit universitar U-Albania, Formularin A2. Ju ftojmë të zgjidhni si preferencë të parë, programet e studimit  që ofron Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Për vitin akademik 2021-2022, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, vjen më një ofertë akademike të Read More…

[:sq]Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021. Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluaRead More…

[:sq]Pozicion i lirë pune pranë BKT Fier: Teller – Fier Branch[:]

[:sq]BKT: Një Vend i Shkëlqyer për të Punuar Ne jemi krenar për stafin tonë profesional, përpjekjet e të cilit kanë qënë thelbësore për performancën tonë të suksesshme. Këta njerëz të talentuar me profile, aftësi dhe interesa të ndryshme kanë kontribuar për ta bërë BKT-në një ndër institucionet financiare më të njohura, më konkuruese, më të preferuara dhe më të Read More…

[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV.[:]

[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV. Para disa ditësh ministrja e MASR, znj. EVIS KUSHI, miratoi kerkesën e UV për hapjen e tre programeve të reja studimi të cilat aktivizohen prej vitit akademik 2021-2022. Këto programe jane: 1. Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi Kulturore”, me profilet “Gazetari dhe Multimedia” dhe “Trashëgimi Kulturore”. 2Read More…

Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI

[:sq]Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI Së fundi vjen një vlerësim i ri dhe prestigjioz për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili u rendit i 42-i në botë midis Universiteteve me impakt real në fushën “Mobility of students and openess”. Universiteti i Vlorës në Dhjetor të 2020 aplikoi me një dosRead More…

[:sq]Urim i Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland Zisi për festën e Kurban Bajramit.[:]

[:sq]Të dashur studentë, pedagogë dhe personel administrativ të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë! Të dashur qytetarë të Vlorës dhe rajonit! Ju uroj nga zemra, të gjithë besimtarëve muslimanë, për shumë vjet, gëzuar Kurban Bajramin. Kjo festë, e cila me simbolikën e saj  promovon për të gjithë ne, parimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me paqen, nRead More…

[:sq]Pozicion Vakant BALFIN Group[:]

[:sq]Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Aktivitetet e Grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, etj. Gjeografikisht Grupi është i prRead More…