njoftime

[:sq]Pozicion i lirë pune pranë BKT Fier: Teller – Fier Branch[:]

[:sq]

BKT: Një Vend i Shkëlqyer për të Punuar

Ne jemi krenar për stafin tonë profesional, përpjekjet e të cilit kanë qënë thelbësore për performancën tonë të suksesshme. Këta njerëz të talentuar me profile, aftësi dhe interesa të ndryshme kanë kontribuar për ta bërë BKT-në një ndër institucionet financiare më të njohura, më konkuruese, më të preferuara dhe më të sigurta në Shqipëri.

BKT vlerëson mundimin, kohën dhe përkushtimin që punonjësit e saj tregojnë për të arritur suksesin. Duke e identifikuar këtë synim, BKT beson se vlerësimi i performancës së lartë në punë është thelbësor. BKT ofron kompensim fleksibël dhe brilant paralelisht me paketën e përfitimeve duke synuar plotësimin e nevojave të ndryshme të punonjësve të BKT.

 

Job Position: Teller – Fier Branch

 Main Duties & Responsibilities:

 Accepts the money that the customers deposit;

 • Deals with balancing and re-conciliation of ATM;
 • Deals with Cash counting;
 • Deals with forgery bank notes;
 • Keeps the confidentiality of every transaction;
 • Plays an integral part of the marketing process of the unit.

 Experience, Knowledge and Competencies

 • To own an Economic University Degree;
 • To have good mathematics skills in order to facilitate daily re-conciliation process;
 • To have strong communication skills;
 • To have excellent knowledge of PC, and also to fill in numeric data correctly and fast;
 • To be practical and caring towards works dealing with money;
 • To work under pressure and to be a good teamwork player
 • To be fluent in English

To apply for this opportunity, please send your CV to humanresources@bkt.com.al until 29 July 2021.

 

BKT Job Vacancy[:]