njoftime Thirrje

[:sq]Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës

Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021.

Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluar në një format online.

Afati i aplikimit i shtyrë: 31 korrik 2021

Tarifa e pjesëmarrjes: 50 Euro

Më shumë informacion në lidhje me aplikimin në Shkollën Verore gjendet në linkun si vijon:

https://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-3rd-edition/?lang=en

 

Flyer_WUT (Late) Summer School online_2021 (2)

[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021), a multi- and inter-disciplinary event aiming to offer Bachelor and Master students the opportunity to participate in a two-weeks study/training programme, taking place in an online format. The event gives students the possibility to choose from a variety of courses that mirror the comprehensive character of our university.

Application deadline extended: July 31st, 2021

Participation fee: 50 Euros

More information about applying to WUT (Late) Summer School is available at this link.

https://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-3rd-edition/?lang=en

Flyer_WUT (Late) Summer School online_2021 (2)

[:]