[:sq]Njoftim për Plotësimin e Pyetësorit për Vlerësimin e Shërbimeve ndihmës-akademike dhe Administrative [:]

[:sq]  Të dashur studentë, A e dini se tanimë ju mund të vlerësoni edhe shërbimet ndihmës akademike dhe administrative që merrni në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë?! Nëse gjatë vitit akademik ju keni marrë së paku një herë shërbim në sekretarinë mësimore, në zyrën e studentit, në bibliotekë, zyrën e projekteve dhe marrëdhënieve me jashtë, ju lutemRead More…

[:sq]Njoftim për Plotësimin e Pyetësorëve[:]

[:sq] Të dashur studentë, Tanimë ka nisur proçesi i plotësimit të pyetësorëve të studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies për lëndët e çdo programi studimi. Jeni të lutur nëpërmjet adresës suaj në UVMS të plotësoni pyetësorin sinqerisht dhe sa më afër së vërtetës duke qenë se opinioni juaj është  një burim i rëndësishëm infomacioni për rritRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për student në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi.[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi , hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+Read More…

[:sq]Bursa studimi për studentë Erasmus +në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobiliteteRead More…

Entrepreneurial skills for a modern education in Albania EntrAL

Project objectives EntrAL project aims at increasing the entrepreneurial awareness for pre-university teachers, university teachers and students in Albanian HEIs and schools. Therefore, the project will bring an entrepreneurial mindset at the university and school levels by encouraging entrepreneurial teaching methods, nurturing entrepreneurial behavior of the students and to support the creatRead More…

[:sq]Konferencë Shkencore – Thirrje për punime[:]

[:sq]Konferencë Shkencore “Bashkërendimi civil-ushtarak në fushën akademike: sfidë e shekullit të XXI” Akademia e Forcave të Armatosura, 30.09.2021, Tiranë   Thirrje për punime Akademia e Forcave të Armatosura në bashkëpunim me Universitetin “Barleti”, në Tiranë organizojnë Konferencën Shkencore: “Bashkërendimi civil-ushtarak në fushën akademike: sfidë Read More…

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa” Prof. Dr. Alfred Jozeph Baldacchino[:]

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali,”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa” Prof. Alfred Josef Baldacchino, Rektor i Universitetit “Sancti Cyrilli” të Valletës, Maltë   Me ftesë të Rektorit dhe Kryetarit të Senatit Akademik të  Universitetit “Ismail Qemali,”, Vlorë, prof. Roland Zisi, ditën e premte, datë 09. 07. 2021, Shkëlqesia e tij Tij PerandRead More…

[:sq]UV në Javën ndërkombëtare të stafit Erasmus+ ICM në Universitetin e Pireut, Greqi [:en]UV at Erasmus+ ICM International Staff Week at the University of Piraeus, Greece[:]

[:sq]​ Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, gjatë periudhës 24-28 Maj 2021, mori pjesë në edicionin e tretë të javës ndërkombëtare të stafit Erasmus+ ICM në Universitetin e Pireut, Greqi me tematikë “Menaxhimi dhe Administrimi i Projekteve të BE-së dhe Erasmusi i Ri 2021-2027” të zhvilluar online. Qëllimi kryesor i aktivitetit ishte zgjerimi dhe forcimi i bashkëpuniRead More…

[:sq]Projekti SUCCESS[:en]SUCCESS project[:]

[:sq]Ditën e enjte, dt.24.06.2021, në kuadër të rritjes së cilësisë së mësimdhënies dhe duke u mbështetur në objektivat e projektit SUCCESS, koordinatorja e projektit  Prof. Assoc. Elenica Pjero, Zv. Dekane e Kërkimit Shkencor në Fakultetin e Ekonomisë, organizoi leksionin online me studentët e këtij fakulteti dhe të ftuar dy përfaqesues nga Agjencia e Marrëdhënieve me PublikRead More…

[:sq] “Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan” Universiteti St.Cyril dhe St.Methodius i Veliko Tërnovos në Bullgari[:]

[:sq]“Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan”. Universiteti St.Cyril dhe St.Methodius i Veliko Tërnovos në Bullgari organizoi aktivitetin me temë“Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan”, në kuadër të programit Erasmus+ KA107 gjatë periudhës 21-25 Qershor 2021.  Universiteti i Vlorës pati mundësinë të prezantonte dhe promoRead More…