[:sq] Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT)[:en]International Student Week in Timisoara (ISWinT)[:]

[:sq] Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT) Në periudhën 19-25 Korrik 2021 organizohet edicioni i 28-të i Javës ndërkombëtare të studentëve (ISWinT), me mbështejen e organizatës së studentëve Liga AC dhe Universitetit Politeknik të Timishoarës  (The Polytechnic University of Timisoara). Aktiviteti është një festival arsimor ndërkulturor, i cili inkurajon zhvillimin Read More…

[:sq]Konferenca e 8-të Shkencore “Scientific Challenges for Sustainable Development 21” do të zhvendoset në datën 2 Korrik ( E premte).[:en]the 8th Scientific Conference “Scientific Challenges for Sustainable Development 21”, will be postponed to July 2 (Friday)[:]

[:sq]Të nderuar autorë, Për arsye teknike, Konferenca e 8-të Shkencore “Scientific Challenges for Sustainable Development 21” do të zhvendoset në datën 2 Korrik ( E premte). Afati i dorëzimit të punimeve të plota është 25 Qershor. Me respekt, Këshilli Organizativ SCfSD21 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dear authors, Due to some technical issueRead More…

[:sq]Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”[:]

[:sq]Më datë 09. 06. 2021, Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë  në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”. Qëllimi i trajnimit është rritja e përfshirjes së personelit akademik në proceset e sigurimin të brendshëm të cilësisë në UV, si njRead More…

[:sq]Thirrje për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents[:]

[:sq]Thirrje për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents  Universiteti i Salentos në Itali ka hapur thirrjen për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents  për vitin akademik 2021-2022. Thirrja 2021 e Unisalento4Talents ofron 25 bursa për studentët ndërkombëtarë në programin Master në kurset e ofruara në anglisht si vijon: Biologji dhe Ekologji BregdetaRead More…

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani Universiteti Perëndimor i Timishoarës në Rumani (West University of Timisoara) organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 Gusht – 12 Shtator 2021. Aktiviteti multi dhe ndër disiplinor synon tu ofrojë studentëve të programit Bachelor dhe Master mundësinë e pjesRead More…