njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents[:]

[:sq]Thirrje për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents

 Universiteti i Salentos në Itali ka hapur thirrjen për bursa në kuadër të programit Unisalento4Talents  për vitin akademik 2021-2022.

Thirrja 2021 e Unisalento4Talents ofron 25 bursa për studentët ndërkombëtarë në programin Master në kurset e ofruara në anglisht si vijon:

  • Biologji dhe Ekologji Bregdetare dhe Detare
  • Inxhinieria e komunikimit dhe teknologjitë elektronike;
  • Inxhinieri kompjuterike;
  • Inxhinieria e Menaxhimit;
  • Inxhinieria e Materialeve dhe Nanoteknologjia;
  • Inxhinieri Hapësinore.

Studentët e përzgjedhur do të kenë përfitimet e mëposhtme:

  • Përjashtimi nga tarifat dhe taksa të
  • Akomodim falas në dhomë teke nga fillimi i semestrit të parë të vitit akademik 2021/2022.
  • Kurs falas në gjuhën italiane në Qendrën e Gjuhëve Universitare.
  • Asistencë nga personeli i UniSalento për procedurën administrative dhe integrimin e studentëve në jetën universitare.

Afati i aplikimeve është deri më datën 15/06/2021.

 Informacione shtesë mbi programin dhe mënyrën e aplikimit mund t’i gjeni në linkun:

https://international.unisalento.it/en/admission/scholarships-grants/unisalento4talents[:]