njoftime

[:sq]Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”[:]

[:sq]

Më datë 09. 06. 2021, Universiteti “ Ismail Qemali”, Vlorë  në bashkëpunim me Universitetin “Thomas More”, Belgjikë do të organizojë trajnimi me temë “Përfshirja e Stafit Akademik në Proçesin e Sigurimit të Cilësisë”.

Qëllimi i trajnimit është rritja e përfshirjes së personelit akademik në proceset e sigurimin të brendshëm të cilësisë në UV, si një prej aktorëve kyç në këto procese, nën filozofinë se cilësia është një përgjegjësi e përbashkët.

Trajnimi do të organizohet online në platformën Zoom Meeting prej orës 10.00 deri në 11.30.

Më poshtë gjendet Linku dhe Kredencialet për të aksesuar në Trajnim:

Linku:https://zoom.us/j/97431831825 pwd=cm9JVWU5S0VnQlg4WFdVYXlscUFFZz09

Meeting ID: 974 3183 1825
Passcode: 0Sbv2H

Bashkëlidhur gjendet agjenda e takimit.

Për informacione të mëtejshme ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në adresën elektronike: njesiasigurimitcilesise@univlora.edu.al

 

Agenda online training activity -Academic staff involvement in Quality Assurance Processes-[:]