njoftime Thirrje

Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)

Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës, Rumani

Universiteti Perëndimor i Timishoarës në Rumani (West University of Timisoara) organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 Gusht – 12 Shtator 2021.

Aktiviteti multi dhe ndër disiplinor synon tu ofrojë studentëve të programit Bachelor dhe Master mundësinë e pjesëmarrjes në një program studim/trajnim dy javor, i cili do të zhvillohet në një format online për shkak të situatës mbi parandalimin e masave kundër  COVID-19 (koronavirus).

Studentët mund të zgjedhin një varietet kursesh që pasqyrojnë karakterin gjithëpërfshirës të universitetit.

Aktiviteti ka një tarifë prej 50 Euro për pjesëmarrjen në të dhe aplikimet mirëpriten deri më 16 Korrik 2021.

Më shumë informacion mbi aktivitetin dhe aplikimin e gjeni në linkun:

https://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-3rd-edition/?lang=en

 

Flyer_WUT (Late) Summer School online_2021[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021), a multi- and inter-disciplinary event aiming to offer Bachelor and Master students the opportunity to participate in a two-weeks study/training programme, taking place in an online format due to the current situation regarding the prevention measures against COVID-19 (coronavirus) and the prolongation of the state of alert in Romania. The event gives students the possibility to choose from a variety of courses that mirror the comprehensive character of our university. We welcome applications until July 16th and we kindly ask you to forward this e-mail to your students, together with the attached flyer.

West University of Timisoara (Late) Summer School courses:

–   Historic and artistic crossroads
–   Sympathetic Humour and Postmodern Irony in our times. Soothing the Soul vs. sharpening our Rhetorics
–   Taxation and Accounting in the Digital Era and Global Economy
–   Machine Learning Applied on Earth Observation Data
–   Presentation skills and nonverbal communication
–   Words’ Histories
–   Quantum Logics of Chemistry
–   Biochemistry aspects in various medical conditions
–   Key points in the History of Design (1900-2000)
–   History of the universe and cosmology
–   Getting the changemaker mindset: reinvent yourself as a social entrepreneur
–   The Constitution today. Judicial review and civil liberties
–   Counseling and self-development

Participation fee: 50 EURO

More information about applying to WUT (late) summer school at: https://ri.uvt.ro/west-university-of-timisoara-late-summer-school-3rd-edition/?lang=en

 

Flyer_WUT (Late) Summer School online_2021